Haberler

Fenerbahçeli Öğrenciler Kombinelere Geceden Akın Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin, yeni sezondaki iç saha maçları için bugün sabah sadece öğrencilere sunacağı sınırlı sayıdaki kombine alımı için Ülker Stadının önünde geceden uzun kuyruklar oluştu.

Fenerbahçe Kulübünün, futbol takımının yeni sezondaki iç saha maçları için bugün sabah sadece öğrencilere sunacağı sınırlı sayıdaki kombine alımı için Ülker Stadı'nın önünde şimdiden uzun kuyruklar oluştu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Migros Alt Tribünü'nde özel oluşturulan Öğrenci Tribünü için kombine bilet satışının bugün sabah başlayacağı belirtildi.

Fenerbahçeli Öğrenciler Kombinelere Geceden Akın Etti

STADIN ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Kombinelerin satışına bugün sabah başlayacak olmasına rağmen, öğrencilerin şimdiden Ülker Stadı'nın önünde toplanmaya başladığı ifade edildi.

Bu akşam saatlerinden itibaren stadın önüne gelerek beklemeye başlayan çok fazla sayıdaki öğrenci, kombine alabilmek için geceyi stadın önünde geçirecek.

Kaynak: AA / Spor

Ülker Stadı Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

1:

BU MİLLET ÇOK SAFTİ YA . FUTBOLCULAR FERRARİ LAMBORGHİNİ İLE GEZECEK SEN GİTMİŞSİN GECENİN KÖRÜNDE BİRDE YERDE OTURARAK KOMBİNE ALACAKSIN . ZATEN BİZİM FUTBOLUMUZ NİYE GELİŞMİYOR BURDAN BELLİ . ÇÜNKÜ BÖYLE MAÇA GİDENLERİN KOMBİNE ALANLARIN ÇOĞU BOŞ BELEŞ CAHİL İNSANLAR .

6
5
yanıtYanıtla
_1:

kişi kendinden bilir işi saygılı ol parasını sen vermiyon kalkmıssın burda klavye delikanlığı yapıyon işsiz gücsüz herif

yanıt6
yanıt3
SSK EMEKLİSİ:

SÖYLEDİKLERİNİN ÇOĞU DOĞRU KARDEŞİM DE, LAKİN BAZI İŞLERDE SEVGİ İŞİDİR BE BAZI YAŞLARDA BUNLARIN OLMASI DA DOĞAL DIR

yanıt2
yanıt1
EKONOMİ:

şu yerde oturup zevklerı ıcın eziyet çeken binlerce lira para kıytırık kombınelere veren ınsanların cogu sosyal medyadan yada reel hayatlarında sureklı ekonomı söyle ekonomı böyle turkıye afrıka ulkesı gıbı oldu dıye aglak ınsanlar. samımıyetsızler. cepleri para dolu ac edebiyati yapıyorlar

4
3
yanıtYanıtla
Bekleyin Bekleyin Enaayilerim:

Nasilsa 2018-2019da Gene AzizCocuulu Alibahceli Fenev Tek Eglencemiz:))

1
4
yanıtYanıtla
Zavallı kedi:

Ööle kedinin ciğere baktığı gibi ancak uzaktan bakarsın kesi ulaşamadığı ete mundardı der misali sonrada beğenmezsin hadi len yaylan ama toz kaldırma anca gidersin.

yanıt1
yanıt0
kereste:

sen ne bilirsin takim tutmayi takimina sevdayi aski kereste. senden olsa olsa odun olur nasil olsa kerestesin.

yanıt0
yanıt0
Az saygi:

Kombine alanlara laf atan arkadas spor futbol bir eglencedir ve zevk meselesidir senin zevkine karisan yorum yapan varmi sende belki basket belki tenis seviyosundur yada ikitane sarki dinlemek icin konser bileti kuyruguna giroyosundur buda senin tercihin insanlarin tercihlerine saygili olda az insan olun gorgulu olun kimseyi kucumsemeyin herkesin beyni ayni ebatta

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title