Haberler

Fenerbahçe'de Ali Koç'un İlk Bombası: Paco Alcacer

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, golcü futbolcu Paco Alcacer'in transferini bitirmek için Barcelona ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'den Paco Alcacer hamlesi! Forvet için ilk transferin, Vincent Janssen olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hollandalı futbolcu yeniden kiralanacak ama yönetim, forvete bir takviye daha yapacak. Adayların başında Paco Alcacer geliyor.

FENERBAHÇE SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALAMAK İSTİYOR

İspanyol basınına göre Paco; Andre Gomes, Digne ve Vermaelen ile birlikte gözden çıkartılan oyuncular arasında yer alıyor. Barcelona, 24 yaşındaki forvete gelecek teklifleri bekliyor. Fenerbahçe, Paco'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Damien Comolli, oyuncuyla görüşerek ikna etmeye çalışacak. Golcü futbolcu teklife 'evet' derse, devreye Ali Koç girecek. Başkan Koç, Barcelona Başkanı Bartmeou ile kurduğu yakın ilişkileri kullanarak bu transferi bitirmek için düğmeye basacak.

23 MAÇTA 7 GOL 4 ASİST YAPTI

Paco Alcacer, geçtiğimiz sezon forma giydiği 23 maçta 7 gol atıp, 4 asist yaptı. 2013-16 yılları arasında Valencia'da çıkış yapan başarılı oyuncu, 13 kez giydiği İspanya Milli Takım forması altında da 6 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

1907-TC:

4 YILDIZLI - 6S Lİ ARKADAŞ NE İÇİYON SEN ADAM BARCELONA TAKIMINDA OYUNCU ( GERÇİ ARDA DA ORDAYDI AMA )

5
8
yanıtYanıtla
Ferhat:

Malın biri yorum yapmış demişki İspanya da atılan gol ün değeri fazla diye , ulan mal İspanya ligi açık bir oyun tarzına sahip gol atmak basit ayrıca Barcelona da forvet olup gol atamayan adam süzme salaktır . Paco maco bu işte bi işe yaramaz çünkü burada bir Barcelona yok , boş transfer

5
7
yanıtYanıtla
E Demir:

Sayın koç 3 hafta sonra şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak o takım..almayı planladığınız adam ne zaman takımla çalışacak ne zaman adapte olacak ne zaman hazır bir şekilde kadroya girecek..gelecek olan isim kim olursa olsun 3 hafta sonra oynanacak bir maça olumlu etki yapması çok zor son anda yapılan transferlerden bugüne kadar hayır gelmedi bundan sonrada gelmez iyisi mi siz elimizdekileri yetiştirmeye bakın

6
1
yanıtYanıtla
yunus kurt:

balık baştan kokarmış bişeyler yapan en baştan yapardı bence ali koç aziz yıldırımı aratacak bu sene fener için enkaz sezonu olacak ilk yarı bittiğinde veya bitmeden cocu gider fenerbahçeli taraftarlar bu sezon hiç başarı beklemesin nokta. .

3
4
yanıtYanıtla
sali,:

Arkadaşlar hemen şimdiden olumsuz yorumları bırakın lütfen. Adam daha yeni geldi takımı gençleştiriyor acele etmeyin. İyi olacak inşallah sabırlı olalım lütfen.

4
0
yanıtYanıtla
GENZO:

boşver ali koç bey taraftara güzel görünmek için transfer yapma sonradan çirkin olacana doğru olanı yap başta çirkin ol nasılsa güneş gibi doğarsın. . .

0
3
yanıtYanıtla
Ceycey:

Ne içiyorsan bizede söyle cinconlu ronaldinyolu dönemde bu arkadaş 15 yaşındaydı

0
3
yanıtYanıtla
:

BU SENE FENERDEN HİÇBİR HALT OLMAZ .

1
0
yanıtYanıtla
İsmail saha:

Eh be mübarek. . . Gol katsayısı diye bir şey var. Beş büyük ligin gol katsayısı diğerlerinden daha fazladır. Hatta buna Burak Yılmaz bir sezonda 33 gol atıp Ronaldoyla kıyaslandığında, vurgu yapmıştı.

0
0
yanıtYanıtla
eses:

cocuyu getırmekle hata yaptı koç aykut kalıcaktı cocu başarılı olmaz zor ıhtımal

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title