Haberler

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

Güncelleme:

'nın ünlü yarışma programı "Yetenek Sizsiniz" de yaptığı illüzyon gösterileriyle dikkatleri üzerine çeken Aref, gösterilerinde kullandığı kobrasının sokmasıyla yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Akıllara tehlikeli hayvanlarla yakından ilgilenen genç sihirbaz Aref'in hayatı ise merak edilenler arasında. Peki hayatımıza yaptığı illüzyonlar giren genç sihirbaz Aref kimdir?

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

AREF KİMDİR?

, 18 Aralık 1989 tarihinde İran'nın Urmiye şehrinde doğmuştur. Azerbaycan Türk'üdür. Çocukluktan itibaren hep farklı olmayı ve farklı şeyler yapmayı seven birisiydi. Hayatı olduğu gibi değil, hayal gücünde istediği şekilde yaşayan Aref, 7 yaşından itibaren değişik hayaller ve olağan dışılıklar ile hayatını şekillendirmeyi seçti.

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

11 yaşına geldiğinde, artık hayal ettiklerini gerçeğe dönüştürme üzerine deneyimler yaşamaya başlamış ve kendini mentalizm'in sınırsız dünyasına taşımıştır. 11 yaşında iken amcasının ona gösteri yapmak için bir ampul kırıp yemesi onun gösteri dünyasına girmesini ateşledi. 18 yaşında bir sınav ile Türkiye ye gelmeye karar verdi. İstanbul Teknik Üniversitesini kazandı. Anadili gibi Türkçe konuşmayı 7 ay gibi kısa sürede öğrendi. kten sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesine geçme kararı alarak yeni adresi olan Ankara ya doğru yol aldı.

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

Geçiş yaptığı Ortadoğu Teknik Üniversitesinde Endüstriyel tasarım bölümünü kazandı. Ankara'daki yaşantısında hem okuluna hem de mentalizme oldukça zaman Ayıran aref, zaman zaman Ankara da yaptığı gösteriler ile de mentalizm Alanında ki tecrübelerini geliştirmiş oldu. Tüm bu gelişmeler neticesinde kendini hazır hissettiği bir anda yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasına katılma kararı alan Aref, bu kararla hayatında profesyonel Yeni bir başlangıç yapmış oldu.

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

Aref Ghafouri, 'i sadece seviyor. Amacı bu alemde kendi tarzını yaratmak.

2010 yılında Show TV'de yayınlanmaya başlayan, yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı ve jüride Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar'ın olduğu 2. sezon "" adlı yarışmaya katıldı. Bu yarışmada Sefa Doğanay birinci olmuştur.

Ödülleri :

2011 – Merlin Ödülleri – "Dünyadaki En Ekstrem Sihirbaz" ödülü

Kitapları :

2014 – Sihir Bozucu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Acun Ilıcalı Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (16)

Hak birdir:

Allahın aciz kulu, inanamıyorum ne kadar cahilsin. Sen islama hizmet etmek değil ancak zarar verirsin. Yüce Mevlam İslamı senin gibilerden korusun.

4
6
yanıtYanıtla
KOBRA:

Yılan işini yapmıştır.....Ama insan neden Akıllanmıyor???

9
1
yanıtYanıtla
Osmanlı torunu:

Yıllarca koynunda yılan beslemişde haberi yokmuş

6
1
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

yılan beslemnin sonu iyi olmuş

4
2
yanıtYanıtla
kobra necdet:

bu seferlik kobra ısırdı bidakine ben ısırırım akıllı ol

5
1
yanıtYanıtla
ali:

kobra adamı sokar , sihirbazlık neymiiş gösterir.

4
1
yanıtYanıtla
ALLAHIN ACİZ KULU:

Şöyle konu hakkında yorum yapanlara bakıyorum bir çoğu O sihirbaz kişi hakkında olumlu düşünceye sahip. Halbuki İslam dininde sihir, büyü, ve benzeri fiiliyatları işleyenlere lanet ediliyor. Anti parantez yapana ve yaptırana. Neymiş efendim uluslararası bir üne sahipmiş ülke tanıtımına katkıda bulunuyor muş olmaz olsun O şekilde tanıtım ve katkı. Benim güzel ülkemin bu şekilde bu gibi şahıslar ile yapılacak katgıya ihtiyacı yok. Aklınızı başınıza alın sağlıklı düşünün derim.

5
0
yanıtYanıtla
ceren ay:

bu adam büyü yapmıyor sadece ilizyon gösterileri yapıyor hepsi gerçek dışı yani, senin gibi düşünenler şu dünya da olmasa ne güzel olurdu. . .

yanıt11
yanıt4
Büşra:

Allah tahsilatını affetsin.

2
2
yanıtYanıtla
büşraa:

taksiratını

yanıt1
yanıt2
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title