Haberler

Ünlü Şarkıcı Murat Boz'un Sosyal Medya Hesabından Çocukluk Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Murat Boz sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Murat Boz'un fotoğrafını "Kalabalık kadar yalnız" notuyla paylaşması dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Murat Boz sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Murat Boz'un çocukluk fotoğrafı takipçileri tarafından çok sayıda beğeni aldı.

"KALABALIK KADAR YALNIZ"

Ünlü şarkıcı Murat Boz çocukluk fotoğrafını "Kalabalık. Kalabalık kadar yalnız. Şükür. Hayaline kavuştu bu çocuk. Bütün çocukların hayallerine kavuşması dileğiyle..." yorumuyla paylaştı. Murat Boz'un yorumu takipçileri tarafından yalnızlık mesajı verdiği şekilde değerlendirildi.

Ünlü Şarkıcı Murat Boz'un Sosyal Medya Hesabından Çocukluk Fotoğrafını Paylaştı

"ASLI ENVER'İ HALA UNUTAMADI"

Murat Boz geçtiğimiz günlerde Aslı Enver ile birlikte olduğu zamanlardaki fotoğrafları Instagram hesabından kaldırmamasıyla gündeme gelmişti. Boz'un takipçileri "Murat, Aslı'yı hala unutamadı" yorumunu yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Eliz Sakuçoğlu:

MURAT BENİM

4
5
yanıtYanıtla
tuncay kilinc:

cöo ozamanda kafasi uzayli lar gibi büyükmis ayni sivas kavunu gibi seni kim Ünlü yapmis anlayamadim gitti

1
5
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Keşke hep çocuklar gibi tertemiz ve masum kalabilsek...

4
0
yanıtYanıtla
Murat boz:

Aslıda kim? hatırlamıyorum bile, çoktan unuttum gelsin yeni aşklar.

3
1
yanıtYanıtla
Aslı Enver:

Asıl ben seni unuttum umrum dışısın tamammı:))

yanıt3
yanıt0
murat boz:

bana kızmı yok

4
0
yanıtYanıtla
TÜRK DİL KURUMU:

-mı ayrı yazılır

yanıt5
yanıt0
ASLI ENVER:

murat da kim ?

2
1
yanıtYanıtla
özgee:

murat aklını başına devşir senin diğer yarın aslı. . bu hayatta başına gelebilecek en güzel şeylerden biridir kendisi. bunu sende biliyorsun. ! üzülüyorum size :(

1
2
yanıtYanıtla
Doğrusu:

Zaman uzun bir süreç ne zaman ne olacağı meçhul, Ondan dolayı her zaman hayırlısını talep etmek daha iyi olur. Herkes için en hayırlısı olması dileğiyle.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title