Haberler

Fenerbahçe'den Hollandalı Sven Van Beek İçin 5 Milyon Euro

Güncelleme:

Fenerbahçe, Feyenoord forması giyen 23 yaşındaki oyuncu Sven van Beek için 5 milyon euroyu gözden çıkardı. Hollanda ekibi ile İstanbul'da oynanacak özel maç öncesi yöneticiler pazarlığa oturacak.

Altınordu'dan Berke ve Barış, NEC Nijmegen'den Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine katan Fenerbahçe, şimdi de Feyenoord'da forma giyen 23 yaşındaki Sven van Beek için temasa geçti.

Defansta görev yapan ve geçen sezon 28 resmi maça çıkan oyuncu için sarılacivertli yönetim 5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

Yönetim 21 Temmuz'da Feyenoord ile Kadıköy'de oynanacak hazırlık maçından önce genç oyuncunun transferini masaya yatıracak.

FORVET İÇİN ADAY CIFUENTE

Forvet arayışında öne çıkan isim ise 25 yaşındaki Ekvadorlu Jhon Cifuente oldu. Oyun stili ve fiziki yapısı nedeniyle Romelu Lukaku'ya benzetilen Cifuente'nin menajeri İstanbul'a gelip Sportif Direktör Comolli ile görüştü. Cocu ise önceki gün Universidad Catolica'nın Barcelona'ya 3-2 yenildiği maçta takımının 2 golünü atan Cifuente ile telefonda görüştü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Feyenoord İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

teomancaycı:

hani roben geliyodu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

3
7
yanıtYanıtla
vezir42:

adamlar hem genç hem karma takım topluyor hollandadan bunu başahşehir ilk sensinde türkiye de yapmıştı bir belediye takımına karşın 2-3 senedir türkiye de bir çok büyükten iyiler ayrıca gençleri oynatıp bugün meyvesini yiyen belçika fransa bakabilirsiniz bu sene böyle geçtikten sonra seneye gelecek takviyelerle mükemmel bir takım olacağına eminim hele ki 4-5 yıl sonra bu genç oyunculardan bir kaçını satarsak oluşacak bütçeyi siz düşünün batmış bir kulube yapılacak en iyi şeyler yapılıyor şuan

6
0
yanıtYanıtla
comolli sokella:

comolli oldu memolli hani dunya menajeriydi. listesinde yuzlerce futbolcu vardi. hepsi hikaye bu topcularida cocu soyluyor zaten. fb orta siralara oynar insallah kume dusmemeye oynamaz. atalarimiz bos yere dememis gelen gideni aratir diye. . . .

1
2
yanıtYanıtla
bişey anlamayana cevap yazan:

senin hiç bir şeyden anladığın yok fener bu sene şampiyon bir futbolcunun kalitesi nasıl anlaşılır bilmezsin saçma sapan yorum yaparsın. İşine bak kardeş

yanıt0
yanıt1
GENZOfb:

şenol güneş hastaneye kaldırılmış son dakika beyler bjk liler hastaneye hadi hadi hadi:)

2
0
yanıtYanıtla
Ak tosun:

Hadi ordan teres

2
0
yanıtYanıtla
METİN:

YA HOLLANDALI ALMAYIN ONLAR TÜRKİYE SAKATLANIYOR VAM PERSİE JAHNSEN ÖRNEKLERİ

1
0
yanıtYanıtla
beşiktaş:

hemmen hücum hastahaneye beşiktaşlılar durmak yok yola davam

0
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Fb ye Hollandalı iyi gelmiyor advocat , Janssen, Van porsuk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title