Haberler

Kur'an Kursu Öğrencileri İçin Futbol Turnuvası

Sivas'ta yaz Kur'an kurslarına katılan öğrenciler için İl Müftülüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından futbol turnuvası başlatıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 4 Eylül Stadyumu yanında bulunan spor komplekslerinde turnuvanın açılışı gerçekleştirildi.

Valimiz Davut Gül, açılışta yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin gençlere çok olumlu katkılar sağlayacağını belirtti.

Sivas'ın spor tesisleri bakımından zengin olan illerin başında geldiği aktaran Vali Gül, "İnşaatı devam eden ve ihale sürecinde olan spor salonlarımız ve kapalı halı sahalarımız var. Bunların yapımı bittikten sonra il merkezi, ilçelerimiz ve köylerimizde gençlerimiz kendilerine en yakın yerlerde bulunan spor tesislerinde spor yapma imkanına kavuşmuş olacak." ifadesini kullandı.

Olimpik yüzme havuzunun ihalesinin yeniden yapıldığını da aktaran Gül, şunları kaydetti:

"Gelecek yıl bu günlerde inşallah bitmiş olacak. Sivas'ta artık yüzme, futbol ve basketbol gibi birçok branşta gençlerimiz daha iyi imkanlarla spor yapabilecek. Bildiğiniz gibi Sivassporumuz'a çok güzel bir futbol okulu kazandırarak altyapısını güçlendiriyoruz. Spor yapmak isteyen, kendisini geliştirmek isteyen her gencimizin yanındayız ve kapılarımız sonuna kadar açık. Bu etkinliklerin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyorum."

İl Müftüsü Yusuf Akkuş ise, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sportif aktivitelerinin başlatıldığını vurguladı.

Müftü Akkuş, bu müsabakalara il merkezindeki 40 yaz Kur'an kursunun öğrencilerinin katıldığını aktardı.

Konuşmaların ardından Vali Gül, sporculara forma dağıttı ve müsabakaların başlama vuruşunu yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

İnsansız Hava Aracı Futbol Eylül Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title