Haberler

Volkan Demirel, Dünyanın En Demirbaş Kaleciler Listesinde 2. Sıraya Çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Buffon'un Juventus'tan ayrılmasının ardından bir takımda en uzun süre forma giyen kaleciler listesinde ikinci sıraya yükseldi.

Fenerbahçe, 36 yaşındaki kalecisi Volkan Demirel ile sözleşme yeniledi. 2002-2003 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel, Dünyada tüm birinci ligler seviyesinde en uzun süre bir takımın kalesini koruyan 2. kaleci oldu.

Futbol Arena'nın haberine göre, 40 yaşındaki Gianluigi Buffon'un Juventus'tan PSG'ye transferinin ardından Volkan bu listede 2. sıraya yükseldi.

VOLKAN DEMİREL 2. SIRADA

En uzun süre bir takımda kalan kaleci, Meksika'da Pumas takımında oynayan 37 yaşındaki eldiven Alejandro Palacios olurken onu Volkan Demirel takip etti.

Volkan Demirel 15 yıl 11 aydır Fenerbahçe forması giyerken, Palacios ise 16 yıl 6 aydır Pumas'ta. Buna karşın Palacios geçen sezon Pumas'tan San Luis'e kiralanmıştı. Eğer kiralanmaları da liste dışına bırakacak olursak, Volkan Demirel, Dünyada en uzun süre bir takımın formasını giyen kaleci durumuna gelebilir.

3. sırada ise CSKA'nın 32 yaşındaki kalecisi Igor Akınfeev bulunuyor. Genç yaşlarında büyük potansiyel vaat eden ve dünyanın en iyi kalecilerinden biri olacağı konuşulan Akınfeev, devamında beklenen gelişimi gösterememiş ve uzun yıllar CSKA Moskova'da kalmıştı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gianluigi Buffon Volkan Demirel Fenerbahçe Juventus Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

kral alex:

KAPTAN SENINLE BERABER NICE YILLARA

8
7
yanıtYanıtla
şapkacı:

BİR VOLKANDIR FENERBAHÇE

8
6
yanıtYanıtla
AS 01. YENERBAHÇELİ:

BİZ HEP DEDİK VE NE DEDİYSEK DE O . ON ALTI YIL HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL DİR; FENERBAHÇE GİBİ BİR TAKIMIN KALESİNDE DURMAK . VE TABİ Kİ DE KEDİLER YİNE ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DİYECEKLER. _NİCE YILLARA VOLKAN DEMİREL:

9
3
yanıtYanıtla
HAHAH:

O YÜZDEN 16 YILDIR FENERBAHÇE SÜRÜNÜYO. AZİZ 1 VOLKAN 2

yanıt3
yanıt3
fıtıh tırim:

la ben Allah korusun fenerli olsaydım bu adamı yine sevmezdim

3
3
yanıtYanıtla
ENİŞTENİZ:

Rene Higuita kaleci bu adammış

1
1
yanıtYanıtla
GS1905:

volkani ve emreyi fenerlilerden baska kimse sevmez. . . meloyu gs''lilerden baskasi sevmedigi gibi. . . bu kendi suclari!! oturup bi düsünsünler neden böyle diye!!

1
0
yanıtYanıtla
ZET:

demir baş :))))

0
0
yanıtYanıtla
MY~:

Aşkınlaa Çoşkunlaa Sen Çok Yaşaaa Yazdık İsmini Dağa Taşaaa! 111 YIL ÖNCE DOĞDU ŞANLI EFSANE !

0
0
yanıtYanıtla
yusuf eren baykurt:

nolldu keko

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title