Haberler

Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü! 4 Yaralı

Güncelleme:

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobillerden biri ortadan ikiye bölünürken, kazada 4 kişi yaralandı.

İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kaza, Gerişburnu Mahallesi, Atatürk Caddesi ile Antalya-Fethiye Karayolu'nun kesiştiği kavşakta meydana geldi. Hakkı Sarıman idaresindeki otomobil, Bekir Zor yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Çarpışmanın etkisiyle Zor'un kullandığı otomobil ikiye bölündü. Kazada, sürücüler ile ikiye bölünen otomobildeki Medine ile Hatice Nur Zor yaralandı.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istemesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde yaralılara ilk müdahalesi yapılarak, ilçedeki hastanelerde ambulanslar ile kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kaza nedeniyle kısmen ulaşıma kapanan yolda trafik, polis ekiplerince kontrolü olarak sağlandı.

Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü! 4 Yaralı

Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü! 4 Yaralı

Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü! 4 Yaralı

Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü! 4 Yaralı

Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü! 4 Yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

doğrucu:

iki kuş birbirini vurmuş iyiki karşılarında son model bir araç yoktu yoksa şimdi hayatta olmayacaklardı büyük ihtimalle. . . vazgeçin şu kuşlardan artık ölmeden önce. . .

8
0
yanıtYanıtla
mehmet:

acil olarak toplatilmali bu araclar

yanıt1
yanıt0
HAKİM:

TOFAŞIN ÜSTÜN UZAY TEKNOLOJİSİYLE ÜRETİLMİŞ ARABALAR BUNLAR İKİYE BÖLÜNMEMİŞ TEHLİKEYİ ALGILAYINCA KOLTUK FIRLATMIŞ ...BİLMEDEN KONUŞMAYIN...

6
0
yanıtYanıtla
xx:

oksijen le isitip isitp dogrultup kaynaklayip macunu cektinmi goze guzel gozukur ama en ufak darbede darmadagin olur yasaklayin su oksijen kaynagini yaralilara allah sifa versin

5
0
yanıtYanıtla
ALPAGON:

kuş serisi, şasesi olmayan arabalar. bu arabaya binen mecburiyetten biniyor adam istemezmi ailesini iyi bi arabaya bindirmek bazı kuş kafalılar yokluk görmemişler. .

4
0
yanıtYanıtla
13:

trafik kazasında hep doğan şahinler kaza yapıyor kazada araba ikiye bölünür mü be ben anlamadım bu arabanın üretimi nasıl yapılmış ALLAH BU ARABALARI BÖYLE ÇIKARANLARI KAHRETSİN :(

3
0
yanıtYanıtla
:

BU ARABALARA İNSANLARIN BİNMEMESİ LAZIM . BUNUN İÇİN DEVLETİN BU İŞE EL ATMASI ŞART . EVET DURUMU İYİ OLSA TABİKİDE İYİ ARABAYA BİNER . MESELA YERLİ ARABA ÇIKTIĞINDA BİR KAMPANYA YAPILIP YERLİ ARABA ALANA BU ARABALAR 15-20 BİN TL DEN SAYILIP HURDAYA ATILABİLİR .

3
0
yanıtYanıtla
Bence:

Devlet, Araçları hurdaya 10.000 TL. Karşılığında zorunlu ederek ayırsın derim.

2
0
yanıtYanıtla
ENESSON:

Yine bir doğan ya da doğan görünümlü 5 vitesli şahin vakası! Yıllarca ne itelediler millete be mercedes parasına! Rahmetli Özal sayesinde kaliteli araba gördük, bindik. Eskiden sadece gurbetçiler yazları memlekete geldikçe gördüğümüz arabaları.

2
0
yanıtYanıtla
bu arabaları trafikten men edin:

Dua etsinler çarpışan iki araba da kuş serisi. . . Çarpışan arabalardan biri sağlam marka olsaydı, ölen de olurdu Allah korusun!

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title