Haberler

Yeni Transfer Onyekuru 6 Gol Attı Fatih Terim VAR'la Müdahale Etti

Güncelleme:

Galatasaray'ın son çalışmasındaki çift kale maçta yeni transfer Henry Onyekuru 6 gole imza atarken, Fatih Terim tartışılan bir pozisyon için "VAR" uygulamasına başvurdu.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdürüyor…

Montrö kentinde dün başlayan ve 6 gün sürecek hazırlık kampında sarı-kırmızılı takım, günün ilk idmanını yaptı. Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da antrenmanı takip etti. Isınma hareketleri ve koşu ile başlayan antrenmanda, gruplar halinde beşe iki dar alan oyunu oynanırken, antrenmanın ana bölümünde ise sınırlı alanda çift kale taktiksel oyun gerçekleştirildi. Yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından antrenman sona erdi.

Yeni Transfer Onyekuru 6 Gol Attı Fatih Terim VAR'la Müdahale Etti

FATİH TERİM PENALTI NOKTASINI GÖSTERDİ

Çift kale taktiksel oyunda Gomis'in penaltı itirazına Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Video Hakem Uygulaması (VAR) işareti yaparak müdehale etti ve penaltı noktasını gösterdi. Sarı-kırmızılı takım, akşam basına kapalı yapacağı antrenman ile günü tamamlayacak.

Galatasaray, Montrö'deki kampta yarın Hollanda'nın PSV Eindhoven, 21 Temmuz Cumartesi günü ise Fribourg kentinde İspanya'nın Valencia ekibi ile hazırlık maçı oynayacak. İki karşılaşmaya da taraftar alınacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Fatih Terim İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

Fatma:

10 yekuru değil 1000 yekuru gelsede nafile

14
33
yanıtYanıtla
Ferhat:

Fatma öyle deme kıskanıyon mu kız :D

yanıt23
yanıt7
yücel:

1 yekuru yetti 21 şampiyonluğa 1000yekuruyla anca başını alırsnız

yanıt6
yanıt5
yasin öz:

hakemde yok arkanda avrupada cimbom görecem hermaçta kaç gol yiyecegibi. . . hakemlerle şampiyon oldunuz. . alanya maçında bunu net gördük

5
13
yanıtYanıtla
Hakini öbür tarafta alırsın:

Hakini öbür tarafta alırsın

9
4
yanıtYanıtla
Sinek Hamdi:

Ulan askere gidipte durmadan makarna mercimek tüketeceğine ver 15-20 bin lira bir işe yarasın. Devlet 15 istiyor sen 20 ver. Yabana gitmez.

2
0
yanıtYanıtla
ya:

baya ağırlaşmış fatih eskide cok zirblardi yabancıları bir az takip eti baktiki bu işler zirplamayle olmiyor kendi kendine dedi bir az düzgün olayım şımdı bir az adam olmuş iyi iste

0
0
yanıtYanıtla
MARASLI:

CEKEMEYEN ANTEN TAKSIN 22 SIRADA DAHA SAMPİYON OLMAK İÇİN AZİZİM ÇOK KOÇ ADARSINIZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title