Haberler

Polis, İntihara Kalkışan Adamı İçki Verme Bahanesiyle Yakaladı

Güncelleme:

Antalya'da, intihar etmek için çıktığı falezlerde alkol alan ve "Yaşamak istemiyorum" diye bağıran adam, polis ekiplerinin içki verme bahanesiyle yakalanıp indirildi.

Antalya'da, intihar etmek için çıktığı falezlerde alkol alan ve "Yaşamak istemiyorum" diye bağıran Bahadır K. (34), polis ekiplerince içki verme bahanesiyle yaklaşılarak yakalanıp, indirildi.

FALEZLERDE ALKOL ALMAYA BAŞLADI

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşilbahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Falez 2 Park'ta bir süre alkol alıp, korkulukların diğer tarafına geçen Bahadır K., "Yaşamak istemiyorum" diye bağırdı. Uca kadar gelip, alkol almayı sürdüren Bahadır K., çevredekiler tarafından inmesi için ikna edilemedi.

"YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Bunun üzerine 12 Acil Çağrı Merkezi aranarak, yardım istendi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri ile deniz polisi sevk edildi. Polis ekipleri, Bahadır K.'nin falezlerden inmesi için yoğun çaba sarf etti. Ekipler, ikna etmek için konuşma yaparken, Bahadır K. de "Çok fazla borcum var. Yaşamak istemiyorum" diye seslendi.

İÇKİ VERME BAHANESİYLE GÜVENLİ BÖLGEYE ÇEKİLDİ

50 metre yükseklikteki falezlerin uç noktasında durmakta zorlanan Bahadır K., dengesini kaybedip, denize düşme tehlikesi geçirince polisleri ve parktakileri korkuttu. Ekipleri uzun süre uğraştıran Bahadır K., içkisinin bittiğini ve yeni şişe istediğini söyledi. Polis ekipleri de içki verme bahanesiyle yaklaştıkları Bahadır K.'yi kolundan tutarak, güvenli bölgeye çekti. Parkta polis ekiplerine direnen Bahadır K., daha sonra ekip aracına bindirilerek, polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Fasulyeciler Yaşadı:

Sarayda otur ama fakirler rakı içemesin niye çünkü sen klimalı odanda günahların için dua ederken onların seni teşvik etmeye hakları olamaz niye ? Çünkü fakirler fakirler. Ne yana baksam fakir görüyorum televizyon ve haber bültenleri hariç nereye baksam fakir fakir.

7
11
yanıtYanıtla
Kırımlı:

Kafa güzel gidersinde orda ayıldıgında işin sakat kardeş

5
2
yanıtYanıtla
Nazım:

Boşver bu dünyada ölen kurtuluyor at ğitsin boş dünya ölüm var zaten en iyisi ölmektir!!!

6
1
yanıtYanıtla
Nazım:

Dünya fani ölüm ani en iyisi ölüp kurtulmak dert yok düşunmek yok kara toprakta

6
0
yanıtYanıtla
Aslı:

ben onu içkisiz ikna ederdim,böyle durumlarda lütfen bana haber edin:)))

1
4
yanıtYanıtla
DE HERE:

Aynen aslı.

yanıt1
yanıt0
Senin de var mı ?:

Bandrolün, Aslı ? Tütün müsün alkol mü bu ne ya.

yanıt0
yanıt0
2lahmacun1ayran:

Diğer konuları bilmemde borçtan ötürü intihar etmek mantıksız.

0
4
yanıtYanıtla
Büşra:

ölümden sonrası için yatırm yapmış olanlar için ölüm:güllük gülistanlıktır,,yapmamış olanları korkunç cehennem bekliyor.

3
0
yanıtYanıtla
KEMAL:

İNTİHAR ÇÖZÜM OLSA BUNALAN ÇIKIP ATLASIN . ALLAHIN VERDİĞİ CAN EMANETİNİ TAŞIMAK ZORUNDAYIZ. İNTİHAR EDEN KURTULMUYOR ASIL CEZA ÖLDÜKTEN SONRA BAŞLIYOR. CEZASIDA NASIL İNTİHAR ETMİŞSE CEZASIDA AYNI ŞEKİLDE TEKRAR TEKRAR AYNI ÖLÜMÜ TADACAKTIR. İSLAMİ GÖRÜŞ BU ŞEKİLDE , ŞÜPHESİZ ALLAH HER ZORLUKLA BERABER BİR KOLAYLIK ÇIKIŞ KAPISI GÖSTERECEKTİR. YETERKİ ALLAHA HAKKIYLA TESLİM OLALIM.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title