Haberler

Zanlı, Annesini Öldürüp Çırılçıplak Sokağa Fırladı, Kendisini Durduran Polisi Bıçaklayınca Bacağından Vuruldu

Güncelleme:

Eyüpsultan'da annesini öldüren zanlı, elinde bıçakla çırılçıplak sokağa çıktı. Zanlı, yolda kendisini durdurmak isteyen polisi bıçaklayınca bacağından vuruldu.

İstanbul'un Eyüpsultan'da annesini bıçaklayarak öldüren zanlı, çırıl çıplak soyunup sokakta dolaşmaya başladı. Zanlı, yolda kendisini durduran polis memurunu bıçaklayarak yaraladı. Çevredeki vatandaşlar, zanlıyı durdurmak için bacağından vurdu.

ZANLI, ANNESİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Eyüpsultan Bülbüldere Caddesi'ndeki evlerinde dün akşam saatlerinde annesi Türkan Uygun'u bıçaklayarak öldüren M. B. U., eşi ve çocuğunu bir taksiye bindirerek olay yerinden gönderdi.

ÇIPLAK HALDE SOKAĞA ÇIKTI

M. B. U. daha sonra çıplak halde sokağa çıktı. Elinde bıçak bulunan Uygun çevredekileri tehdit ederek sokakta yürüdü.

KENDİSİNİ DURDURMAK İSTEYEN POLİSİ BIÇAKLADI

İki polis, U.'yu durdurmak istedi. Ancak Mehmet Bahadır Uygun, polise de saldırdı. Bir polis bıçak darbesiyle yaralandı.

ÇEVREDEKİLER ZANLIYI BACAĞINDAN VURARAK DURDURDU

Diğer polis silahını çekti. Olay yerine de çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Elinde bıçakla çevredekilere saldıran U.'yu bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. U.'ya çevredekiler saldırarak vurdu. Araya giren polis ekipleri yaralı için ambulans çağırdı.

Hastaneye kaldırılan U.'nun tedavisi sürerken polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. Öte yandan saldırganın bıçakla yaraladığı polisin de durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bahadır 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (149)

adam:

önüne gelen polise bıcak ceker tokat atar polisin bıcagı gördügüan kafasına sıkması lazım öyle yetki verilmeli

22
13
yanıtYanıtla
adam değil madam:

hadi ordan teneke

yanıt4
yanıt7
Bilir Kisi:

Aynen oyle, o cok begendiginiz Amerika, Avrupa`da polise bicak cektigin an oldurulursun. Iki yuzlulugun alemi yok.

yanıt1
yanıt0
DEDE:

verin kardeşim polise amerikan polisi gibi yetki çeksin vursun bu ne polisi bu kadar aciz bırakan başka bir ülke yok

27
7
yanıtYanıtla
ss:

adam şizofren hastası ilaclarını almıyor, sonuc bu, annesını öldurdukten sonra yolda soyunarak meydana ınıyor, polısı bogazından yaraladıktan sonra polis kaval kemıgıne ates edıyorlar kemık parcalanıyor adam ayaga kalkmaya calısıyor kalkamıyor, etraftakıler sopalarla saldırmaya calısıyor onu tanıyanlar adam hasta neyaptıgını bılmıyor dıyıp engel oluyorlar, Allah kımseyı aklından etmesın,

31
1
yanıtYanıtla
(:

arkadaşlar kiminiz asıp kesmiş kiminiz inanılmaz ithamlarda bulunup linç girişiminde üzülün arkadaşlar vicdanınızı dinleyip üzülün dua edim insanlık için allah ıslah etsin şifa versin akıl sağlığı versin insanlarımıza kalbine gönlüne iman aşkı versin çok acı bir olay cinayet akıl sağlığını yitirmiş biri dağılan aileler çok acı rabbim yardımcımız olsun. .

30
1
yanıtYanıtla
?:

hepimizin evladı var kimse istemez evladı aklını yitirsin hasta olsun cinayet işlesin sokaklara çıplak çıksın sokakta halk üstüne saldırsın vurulsun lütfen ölseydi öldürseydi demeyin inanın bana öyle acıki çok etkilendim inşallah kötülükler böyle acılar son bulur.

yanıt17
yanıt1
MERDA:

15 YILLIK AKP DÖNEMİNDE SİZOFREN DOLDU ORTALIK. . LAKİN MİLLET SAĞLIKLI OLDUGUNUN FARKINDA DEĞİL . İŞTE GERÇEKLER. . .

11
18
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

YENİ TÜRKİYE İŞTE HERKES BİR CİNNET HALİNDE

20
9
yanıtYanıtla
zafer:

istanbul bursa balıkesir kısacası marmara nasıl biryer yahu hergün böyle haberler duymaktan bıktık bir dağılın köyünüze dönün

18
11
yanıtYanıtla
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title