Haberler

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy, Sevgilisiyle Birlikte Kendini Sokaklara Vurdu!

Güncelleme:

Oyunculuğuyla büyük bir hayran kitlesi edinen Buğra Gülsoy sevgilisiyle birlikte tatiline devam ediyor. Gülsoy'un sosyal medya hesabından paylaştığı tatil fotoğrafı çok sayıda beğeni aldı.

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy tatiline devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren yakışıklı oyuncu paylaşımı takipçileri tarafından çok sayıda beğeni aldı.

"KENDİNİ SOKAKLARA VURDU"

Dizilerin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkan Buğra Gülsoy'un sosyal medya paylaşımına takipçileri eğlenceli yorumlarda bulundu. Gülsoy'un takipçisi "Adam karısıyla kendini sokaklara vurdu" yorumunu yaptı.

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy Eşiyle Birlikte Kendini Sokaklara Vurdu!

GÜLSOY'UN YENİ PROJESİ MERAK EDİLİYOR

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy en son "8.Gün" adlı diziyle gündeme gelmişti. Gülsoy'un yeni projesi takipçileri tarafından merak konusu oldu.

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy Eşiyle Birlikte Kendini Sokaklara Vurdu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Buğra Gülsoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Büşra:

Allah Allak kim la bu..?

5
4
yanıtYanıtla
dilenci:

züppe bunlar.

yanıt4
yanıt2
BÜŞRA:

ABD oyunculuk eğitimi almış, çok sevdiğimiz bir oyuncu gençlerin örnek almasını isterim. Tarih kokan sokaklarda kendini yerlere oturmanın keyfi başka olur.

2
1
yanıtYanıtla
karnıyarık-pilav-cacık delisi kayserili:

boş boş işlerle uğraşıyon buğra abi

0
0
yanıtYanıtla
Odagecer:

Simarik yakisiklilar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title