Haberler

West Ham United, Vida İçin Beşiktaş'a Yaptığı Teklifi 22 Milyon Euroya Yükseltti

Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvatistan Milli Takımı'nın forması altında sergilediği başarılı performansla Beşiktaş'ın gururu olan Domagoj Vida için İngiliz kulüpleri kesenin ağzını açtı. Everton ve Liverpool'un ardından 29 yaşındaki stopere talip olan West Ham United'ın, Beşiktaş'a geri çevrilmesi zor bir teklif yaptığı ortaya çıktı.

18 MİLYON EUROLUK TEKLİF 22 MİLYON EUROYA YÜKSELDİ

Jack Wilshere ve Felipe Anderson başta olmak üzere transferde bombaları üst üste patlatan İngiliz ekibi, Vida için daha önce Beşiktaş'a yaptığı 18 milyon euroluk teklifi son olarak 22 milyon euroya yükseltti. Bu teklifiyle Everton ve Liverpool'u geride bırakan West Ham United, siyah-beyazlılardan kısa süre içinde karar vermesini istedi. Liverpool ile 21 milyon euroluk bir bonservis bedeli üzerinden pazarlık yapan Beşiktaş'ın, West Ham United'ın paranın büyük bölümünü peşin ödeyecek olması nedeniyle bu kulübe daha sıcak baktığı belirlendi.

Gönderdiği oyunculardan gelecek parayla ilk etapta personel ve futbolcuların maaşlarını ödemenin yanı sıra transfer yapmayı da planlayan siyah-beyazlı kulüp, Vida'nın satışından elde edilecek gelirle Teknik Direktör Şenol Güneş'in tüm taleplerini karşılamaya çalışacak. Beşiktaş kısa süre içinde sağ bek, 10 numara ve golcü transferlerini bitirecek.

KRİTİK TOPLANTI BUGÜN

Bu arada bugün Beşiktaş kampına gelmesi beklenen Başkan Fikret Orman ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Şenol Güneş ile buluşacak. Başkan Orman ve Güner zirvede başta Vida'nın olası satışı olmak üzere transferdeki gelişmelerle ilgili Güneş'le görüş alış verişinde bulunacak.

VIDA BEDAVAYA GELMİŞTİ

Beşiktaş'ın geçen sezon ara transferde Dinamo Kiev'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, Dünya Kupası'ndaki başarılı performansıyla değerini katladı. Hırvatistan formasıyla 6 maçta ilk 11'de sahaya çıkan ve 1 gole imza atan 29 yaşındaki oyuncu transferin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. İngiliz kulüplerini peşine takan Vida'nın Beşiktaş'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

MİLLİ TAKIMLA 65 MAÇA ÇIKTI

Domagoj Vida, Hırvatistan Milli Takımı formasıyla 65 karşılaşmaya çıkarken, rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Deneyimli stoper, Dünya Kupası'nın ardından birçok medya organı tarafından turnuvanın altın karmasına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

West Ham United Domagoj Vida Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

8Dasli Cürrük Vidacilar:

Yaww Hehe Yok Devenin Nali:)) Hane Fransa Finali öncesi Degeri 40m Noldu Simdi??? Birden 22m??? Yemezler!!! Bunu Tiyatrocu Vidaniz Etse Etse 4m Ya Eder YA Etmez Bekleyinde Görün Vidaniz Zaten Elinizde Patlamadan 4m Mecbur Kalip Yuvarlarsiniz

3
16
yanıtYanıtla
Torna Vida:

Sat sat sat, hemen sat. . .

13
0
yanıtYanıtla
Querejma:

yok yok 30 yaşında 30 milyon, 40 yaşında 40 milyon eder. Biraz daha beklemeli satılmamalı.

1
11
yanıtYanıtla
kayserili:

lan oğlum yalanın bu kadarında pes yani parselona konteye 30 veriyor bu 22 edremi hemde defans oyuncusu birde beşiktaşta oynamayan yedek biri beşiktaşın yalakalığını yapacağız diye bu kadar yalan yazılmazki

2
9
yanıtYanıtla
ne önemi var:

adam olun adam cenk tosunu da satarken konusuyodunuz boş boş zorunuza gıtmesın evlatlar bakın öğrenın sızde 5 e al 22 ye sat nerde olur bu beşiktasta :))

8
3
yanıtYanıtla
kayseili:

cenk tosun gitti beşiktaşın şampiyonluğu gitti eğer cenk beşiktaşta kalsaydı kesin şampiyondu beşiktaş şampiyonluğu kaybedince en az 50 milyon gitti cenkin parasımı 50 milyonmu hangisi büyük satmayınan değil büyük futbolcularınan şampiyonluk gelir

yanıt4
yanıt3
erzm bjk:

bence hemen satılsın onun yerine iyi bir golcü alınsın lovren in desteği ile başarılı göründü o kadar iyi stoper değil yeri doldurulur

5
0
yanıtYanıtla
VANLI:

bir Vanlı olarak hemen satılmasını öneriyorum

5
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

bayayağı çok büyük para bu ON BEŞ BİN LİRA YAHU BEDELLİ İÇİN ADAMLAR SAATLERCE ANTRENMAN YAPIYORLAR BU ON BEŞ BİN LİRA YA !!! . BU KADAR ÇOK PARAYI AKIL AKIL !!! EDENDEN ALLAH RAZI OLMASIN . KIYAMETE GÜNÜ VARSA HAKGIM İKİ YAKASINDA OLACAK . BİZ HEP SÖYLEDİK VE YAZDIK DOĞRUSU KAZANCA GÖRE OLANI DIR HERKES ASKERLİK YAPAMAZ YAPMAMALI DA ASKERLİĞİ YAPANLAR GARİBANIN FAKİRİN ÇOCUKLARIDIR . HERKES İŞİNİ YAPABİLSİN BU İŞ ERLERİN ER OLANLARIN İŞİDİR DEDİK AMMA KİMSEYE ANLATAMADIK.

2
1
yanıtYanıtla
doğan:

hemen satın hemen hemen hemen adam burada oynamıyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title