Haberler

    Beşiktaş Kalecisi Fabri'ye Gelen Teklif, Yönetimi İkiye Böldü

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın kalecisi Fabri için 7 milyon euroluk teklifin gelmesi, satılıp satılmaması konusunda siyah-beyazlı yönetimi ikiye böldü.

    Beşiktaş'ın sezonu dördüncü sırada bitirmesine rağmen kadrodaki futbolcuların yarısı için teklif alan yönetim kurulu, Fulham'ın resmen talip olduğu kaleci Fabri'nin satılması konusunda ikiye bölündü.

    Siyah-beyazlıların bir bölümü, İngiliz ekibinin teklifini 7 milyon euroya çıkarması halinde İspanyol kalecinin satılması gerektiği yönünde görüş bildirdi. Diğer grup yönetici ise Fabri'nin satılmasının büyük bir risk olacağını savundu.

    LİSTEDE BEIRANVAND VAR

    Deneyimli file bekçisi konusunda henüz kesin bir karar vermeyen Beşiktaş Yönetimi, Porto kalecisi Jose Sa ile İran Milli Takım'ın başarılı eldiveni Beiranvand'ı transfer listesinde tutuyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Kartal Fulham Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (7)

    B J K:

    Geçen sezonun en az gol yiyen kalecisi. . . NET!Yorumumu silseniz de silmeseniz de gerçekler değişmez!

    9
    2
    yanıtYanıtla
    Think Different:

    Geçen sezonun en az gol yemiş kalecisi. . . Satmak doğru olmaz diye düşünüyorum. . .

    7
    1
    yanıtYanıtla
    FİKRETİNYANCISI:

    SAT BEDAVA AL

    3
    4
    yanıtYanıtla
    KARA MAMBA):

    FİKRET BAŞKAN SAT SAT NEREYE KADAR TAKIMI ÇEVİRİCEK ADAMLARI BUL ONDAN SONRA NE İSTERSEN YAP HER ZAMAN PAPAZ PİLAV YEMEZ. GEÇEN SEZON CENKİ VERDİN SEZON ORTASINDA İKİNCİ DEVREDE TAKIM DÖKÜLDÜ RESMEN LENSLE BİLMEM KİMLE OLUCAK İŞLER DEĞİL BUNLAR

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Vay kardeşim:

    Lyon maçındaki hataları hala hafızalarda. Ortalama bir kaleci olduğundan dolayi bence satılabilir.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Hakikat:

    Şuan muslera ile eşit seviyede satmayın. Muslera bile artık senede 7 8 maç hata yapıyor fabri lyon maçından sonra çok dikkat eder oldu , ayrıca geçen sene çıktığu maç sayısına göre ve totalde en az gol yiyen kalecidir , istatistikler ortada

    4
    0
    yanıtYanıtla
    SATIŞ:

    Kulübe para lazım. Fabriyi Iyi fiyata satıp daha iyisini ucuza kapatır başkan. Vida yi da da en az 25 milyon euro ya satmak lazım.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title