Haberler

Kayıp Evrim İçin Özel Ekip Kuruldu

TOKAT'ın Turhal ilçesinde, 10 Temmuz'da yayladaki çadırlarının önünde kardeşiyle oynarken, kaybolan Evrim Atış'ı (3,5) arama çalışmaları sürdürülüyor. 9 gündür hiçbir ize rastlanamayan Evrim için Tokat İl Jandarma Komutanlığı özel ekip kurdu.

Dilek- Burhan Atış çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Evrim Atış, 9 gün önce sabah saatlerinde, Yenisu köyü yaylasındaki çadırdan hayvanları suya götürmek için ayrılan babaannesi Satı Atış'ın peşinden gitti. Evrim'in arkasından geldiğini gören Satı Atış, gelini Dilek'e seslenerek, torununun çadıra bırakılmasını istedi. Evrim'i çadıra götüren ve en son çadırın önünde kardeşi Satı Atış (1,5) ile oynarken gören Dilek Atış, ahıra girdi. Bir süre sonra dönen Satı Atış, torununun çadırda olmadığını fark etti. Çevrede aranan Evrim, bulunamayınca komşulardan da yardım istenirken, jandarmaya haber verildi. İhbar üzerine yaylaya jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kayıp Evrim yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

EVRİM'DEN GERİYE BİR TEK BEŞİĞİ KALDI

Kayıp Evrim'in annesi Dilek Atış, "Bugüne kadar hiç düşmanım olmadı. Allah da o günleri göstermesin. Bizi köyde herkes tanır. 4,5 senedir buradayım böyle bir şey görmedim.  İlk defa benim başıma geldi. Kaçırılma olabilir. Fazla yürüyemiyordu. Nereye gideceğini hiç bilmiyordu. Yanımdan hiç ayrılmadı. Beş dakika yanımdan hiç ayrılmıyordu. Nereye gitsem yanımdaydı. Tek istediğim çocuğumu bulan getirsin. Vicdanlı olan getirir çocuğumu. Evrim de bu beşik de yatıyordu. Kardeşi de yatıyor. Evrim'den geriye bir tek bu kaldı" dedi.

ÖZEL EKİP HER AYRINTIYI İNCELİYOR

Evrim için Tokat İl Jandarma Komutanlığı özel ekip kurdu. Özel ekip, Evrim ile ilgili tüm ayrıntıları tek tek inceliyor ve en ufak ihbarı değerlendiriyor. Eldeki verileri en ince ayrıntısına kadar inceleyen özel ekip, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan da Evrim dosyasını yakından takip ederken, sık sık ekipten konuyla ilgili brifing aldığı öğrenildi.

- Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title