Haberler

Aquafiling'in Tam Zamanı

BREZİLYA POPOSU, KADINLAR ARASINDA EN GÖZDE ESTETİK OLDU

Bu görünümü yakalamak isteyen kadınlar arasında en gözde estetik uygulama; ameliyatsız bir yöntem olan aquafilling ile yapılan 'brezilya poposu' estetiği oldu.

Mevsimin de etkisiyle son dönemin en fazla ilgi çeken estetik uygulamalarından biri Brezilya poposu estetiği. Kalkık ve şekilli popolar için en fazla önerilen yöntem olan aquafilling, diğer dolgu maddelerine kıyasla daha yumuşak ve esnek olduğu için yumuşak dokularla uyumlu doğal görünüm elde edilmesine de olanak sağlıyor. Sudan elde edilen jel yapısı ile lokal anestezi altında, şırınga ile enjekte edilen dolgu, işlem sonrasında iz kalmaması, iyileşme süresinin kısa olması ve yer değiştirmemesi avantajları ile tercih ediliyor. 5 ila 8 yıl arasında kalıcılık sağlayan aquafilling uygulaması, kalça şekillendirmenin yanı sıra çarpık bacakların düzeltilmesi, meme büyütme, yüzde ya da vücudun diğer yumuşak dokularındaki asimetri düzeltmelerinde de sıklıkla kullanılıyor.

AMELİYATSIZ MEME BÜYÜTMEDE DE ETKİLİ

estethica Levent Hastanesi Uzm. Dr. Ramazan Güler, yaz mevsimi öncesinde en fazla gerçekleştirilen estetik uygulamaların başında geldiğini belirttiği aquafilling hakkında şu bilgileri verdi.

Aquafilling dolgu, diğer dolgu maddelerinden çok daha değişik şekilde ameliyatsız yöntemlerle bacak kalınlaştırma, göğüs büyütme ve popo büyütme işlemlerinin oldukça yüksek masrafını tamamen ortadan kaldıran bir yöntemdir. Bundan daha önceki yıllarda tercih edilen dolgu maddeleri bir, iki yıl içerisinde kendiliğinden eridiği gibi asimetrik açıdan da erime yaptığından dolayı çok fazla tercih edilmiyordu. Ancak aquafilling dolgu maddesi tam 5-8 seneye kadar kalıcı olduğundan dolayı ameliyat olmaktan korkan kişiler için oldukça sık tercih edilen dolgu yöntemidir. Bir kesi olmadığı için yılın her döneminde güvenle uygulanabilen bu yöntem, kişinin vücut şekli ve ihtiyacına göre kas içi, kas altı, deri altı ya da memede gland içine uygulanabiliyor. Ayrıca %98'i sudan oluşan bir dolgu olduğu için sonrasında oluşacak hamilelik ve emzirme gibi hassas dönemlere de engel teşkil etmiyor. "

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title