Haberler

Arkadaşı Kafasından Vurdu, Kafasında 80 Saçma ile Yaşıyor

Güncelleme:

Batman'da, 13 yıl önce misafirliğe gittiği akrabasının temizlediği tüfeğin kazara ateş alması sonucu yaralanan 30 yaşındaki adam, başındaki 80 saçma ile hayatını sürdürüyor.

Batman'ın Sason ilçesinde 13 yıl önce misafirliğe gittiği akrabasının temizlediği tüfeğinin kazara ateş alması sonucu yaralanan Cuma Araz, başındaki 80 saçma ile yaşamaya devam ediyor.

ARKADAŞININ TÜFEĞİ KAZARA ALEV ALDI

Sason ilçesine bağlı Dereiçi Köyü'nde yaşayan 4 çocuk babası Cuma Araz, 2005 yılında Altıdere köyündeki akrabasını ziyarete gitti. Akşam saatlerinde sohbet sırasında akrabasının temizliğini yaptığı av tüfeği, kazada ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar, Cuma Araz'ın başına isabet etti. Ağır yaralanan Araz, kaldırıldığı Diyarbakır Dicle Üniversitesinde uzun süre tedavi gördü.

KURTULMAK İSTİYOR

Burada çekilen röntgeninde tek tek görülen saçmalarla 13 yıldan beri yaşamak zorunda kalan Araz, "Bugüne kadar doktorlar hiç ameliyat etmedi. Bana, kafamda bulunan 80 saçmanın bir zararının olmadığını söylediler. Saçmalardan iki tanesi, kafatasımı delerek beyin zarında takılıp durduğunu söylediler. İki tanesi ise ses tellerime zarar verdi. Artık vücudumdaki bu saçmalardan kurtulmak istiyorum. Bu konuda yetkililerin bana destek olmasını istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (21)

melih:

ya birak , boyle sacma xsapan seyleri kafana takma

19
8
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

X-Ray '' den geçtiğinde güvenliğe '' başımda saçma var dediğinde '' tepkinin ne olacağını merak ediyorum. . ??

13
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

dünyada bir şekilde x ray cihazından geçersin.yaa ahirette durumumuz nasıl olacak..??

yanıt1
yanıt2
Güneş batıdan doğduğunda:

Neyin kafası bu ya

yanıt4
yanıt1
ASİLZADE:

hangi akıllı tüfek doluyken temizlik yapar ki. . Ve buna inananda var mı. . . o işte bi iş var hem kafanın arkasından vurulmuş. . . insan arkadaşına sırtını mı dönüp muhabbet ediyor ki. . . bırakın bu ayakları. . . YEMEZLER. . .

12
1
yanıtYanıtla
zzzzzzzzzz:

dışardan hiç belli olmuyor. yalancı keko

2
6
yanıtYanıtla
wızzzz:

aynen :D

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

adı üstünde saçma işte

7
1
yanıtYanıtla
ahmat cocuk:

öldürmesede kanser olur ilerde

2
4
yanıtYanıtla
Huri:

Saçma

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title