Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Ozan Tufan'ı Gözden Çıkardı: Satın

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Aykut Kocaman'ın kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan için "Uygun teklif gelirse satın." raporu verdi.

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri bir türlü dikiş tutturamayan Ozan Tufan, Hollandalı teknik adam tarafından da beğenilmedi.

Antrenmanlarda kendini gösterip bu sezona damga vuracağını ifade eden Ozan Tufan'ı yetersiz bulan Cocu, milli futbolcuya teklif gelmesi halinde satılabileceğini yönetime rapor etti.

AYKUT KOCAMAN KADRO DIŞI BIRAKMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun devre arasında İngiltere'ye transferi son anda gerçekleşmeyen Ozan, Fenerbahçe'de kalmıştı. Aykut Kocaman tarafından gerek idmanlarda gerekse maçlarda istenilen performansa ulaşamadığı için kadro dışı kalmıştı. Kocaman bir süre sonra Ozan'ı affetmesine rağmen fazla forma şansı vermemişti.

"UYGUN TEKLİF GELİRSE SATIN"

Hollandalı teknik adamın gelmesiyle yeni bir sayfa açmak isteyen Ozan yine umduğunu bulamadı. Yeni sezon planlamasını yapan Cocu'nun Ozan Tufan'a uygun bir teklif gelmesi halinde satılmasına onay verdiği ifade edildi.

Ozan Tufan geçtiğimiz günlerde İstanbulspor'la oynanan hazırlık maçında bir taraftarla tartışmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Ozan Tufan Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

andresmo denizli:

keçiörengücüne gelme sakın çok güzel bir takım kurduk batırırsın

16
4
yanıtYanıtla
Turgut ÖZMÜŞ.:

Ozan FB mize uymadı , başka takımlarda belki başarılı olur , hemen gitmeli . Hocamıza çok güveniyorum.

15
1
yanıtYanıtla
KAMENİNİN KABİLE LİDERİ:

ALPER , OZAN , (ÜZÜLEREK)MEHMET TOPAL, DİRAR, SEZON SONUNDA İYİ OYNAMASINA RAĞMEN HASAN ALİ. ABİ SATIN BU ADAMLARI YA İZLEMEK İSTEMİYORUZ GÖRMEK İSTEMİYORUZ KADRODA GÖRÜNCE MORALİMİZ BOZULUYOR TAKIMDAN SOĞUTTULAR.

13
0
yanıtYanıtla
Ddd:

Ne yıldızı la türk futbolunun ileri gitmemesinin sebebi bunun gibi vizyonsuz adamların paralanmasındandır. Kaç tane türk gördünüz ki hayalleri ugruna gece gündüz antreman yapsın, Christiano gibi sağlam vücut yapsın? 4 büyük takıma kapağı atsınlar, bir de şampiyon olurlarsa gel keyfim gel. Parayı herşeyin önünde tutan aşağılık bir toplum haline gelmemiz.

13
0
yanıtYanıtla
fb lee:

10 yıl oldu satılamadı:) iyi kazıklandık

10
0
yanıtYanıtla
mastique:

ozani istanbul takimlarindan biri alirsa sonuc yine ayni olur cünkü adam gezmesini yeme ve icmesini cok seviyor. . gönderin anadolu takimlarina biraz calissin

8
1
yanıtYanıtla
yasin öz:

bence güreşe başlasın daha bu yaşta bu kilo olmaz hiç çalışmıyor ve çok tembel. .

7
1
yanıtYanıtla
......:

ozanı lokantalara transfer edin aşçı başı

8
0
yanıtYanıtla
GENZOfb:

çöl bölgesine lejyoner olarak satılsın saçını tarayamaz orda asker traşı malum 3 numara:)

6
1
yanıtYanıtla
adalet:

ozan ve lens takası süper olur

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title