Haberler

Fatma Girik Kendisini 40 Yıldır Takip Eden Hayranı İçin Mahkemede İfade Verdi

Güncelleme:

Bodrum'da yaşayan sinema sanatçısı Fatma Girik'i, iddiaya göre 40 yıldır rahatsız eden Adıyamanlı hayranı Mehmet Alsan'ın yargılanmasına başlandı.

Torba Mahallesi'ndeki villasında yaşayan ünlü oyuncu ve İstanbul Şişli Belediyesi eski başkanlarından Fatma Girik, kendisini 40 yıldır adım adım takip eden Adıyamanlı hayranı 6 çocuklu Mehmet Alsan yüzünden büyük sıkıntı yaşadı.

EVİNE GİRİP UYURKEN İZLEDİ

İlk kez evinin penceresinden girerek uyurken kendisini izlediği anda fark ettiği Alsan'ın aradan yıllar geçmesine rağmen aşırı ilgisi yüzünden bunalan Girik, şikayetçi oldu. Şikayet üzerine, Mehmet Alsan hakkında İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Ancak Fatma Girik, sağlık sorunları nedeniyle İstanbul'a gidemeyince ilk duruşma Bodrum 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

DURUŞMAYA KATILMADI

Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 123'üncü maddesine göre 'kişilerin huzur ve sükûnunu bozma' suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası ve TCK'nin 53'üncü maddesi gereğince bazı haklardan mahrum bırakılması istenen tutuksuz sanık Alsan, duruşmaya katılmadı.

Fatma Girik Kendisini 40 Yıldır Takip Eden Hayranı İçin Mahkemede İfade Verdi

"BEN DE ŞİKAYETÇİYİM CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

Hakim Erkan Koşaran'a ifade veren Girik, "Mehmet Alsan isimli şahıs, benim 40 yıldır hayranım. Ara ara hiç beklemediğim anlarda karşıma çıkarak hayranlığını dile getiriyor. Olay günü de ben hastanedeyken odama gelmiş ve bir not bırakmış. O notta 'Keşke seni zamanında sırtıma vurup kaçırsaydım, yapmadığıma pişmanım' ve benzeri rahatsız edici kelimeler kullanıp işi taciz boyutuna taşımıştı. Ben de şikayetçi oldum. Bu aşamada ben de şikayetçiyim, cezalandırılmasını isterim" dedi. Girik'in ifadesinin ardından mahkeme başkanı, evrak işleminin bitmesi sonucu, dosyanın asıl davanın açıldığı İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne iadesine karar verdi.

Fatma Girik Kendisini 40 Yıldır Takip Eden Hayranı İçin Mahkemede İfade Verdi

POLİS ELBİSESİ GİYEREK BENİ TAKİP EDİYOR

Basın mensuplarına açıklama yapan Fatma Girik, "Gençtim, İstanbul'da nereye gitsem, çalıştığım yerde, gezdiğim yerlerde, 2- 3 yılda bir karşıma çıkıyor, evimin kapısında elinde çiçeklerle bekliyordu. Allah için bir zararı olmadı ama bazen polis elbisesi giyerek beni takip ediyor, hiç beklemediğim bir anda restorandaki yan masada beni izlerken görüyordum. Bana aşıktı, onlarca mektup yazmıştı. Son olarak 2 yıl önce 10 Kasım 2016'da İstanbul'da ameliyat olduğum hastanede odama girdi. Hemşirelere 'Adıyaman'dan geliyorum. 19 saatlik yoldan geldim. Ne olur göreyim. Eski bir hayranıyım' demiş, yanıma kadar gelmiş. Görür görmez onun olduğunu anladım. Çünkü o gözleri, bakışları unutmam mümkün değil. Yakamı bırakmayan bu tacizci hakkında avukatımla dava açtık. Bana yıllardır kabus yaşatan kişi. Hem acıyorum hem ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün ifademi verdim, yaşadıklarımı tekrar anlattım. Artık gerisini avukatıma bırakıyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi Fatma Girik İstanbul Bodrum 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

Hasan:

Karsiliksiz ask dedikleri bu olsa gerek be var yani bir oturup yemek yeseydiniz

17
2
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Maviş Fato , Adıyaman'' lı hayranın ile 40 yılın hatırına bir fincanlık vaktin yok mu idi. . ? Mehmet Alsan isimli şahıs iyiniyetli imiş, şimdiki sapıklar gibi olsaydı 40 yıl beklemezdi. . Sizin yapacağınız şikayetçi olmayınız, birlikte bir çay içimisohbet ediniz ;teşekkürle ayrılacaktır. . Seven şiddetten uzak 40 yıl takip ettiyse AŞKIYAMAN ''dır, bence. . . .

17
0
yanıtYanıtla
HASBİ YURTSEVER:

Karşılıksız da olsa bir insan kendini çılgınlar gibi sevene böyle davranmaz.Hani derler ya yaş 70 yetmiş iş bitmiş.Hala daha 60 lı 70 li yıllarda yasadığınızı saniyorsunuz.Hala daha kibirlisiniz.

10
4
yanıtYanıtla
nevin:

saçmalama be böyle bir şeye tahammül edilirmi . kibirle ne alakası var ya sen rahatsızsın galiba

yanıt3
yanıt5
Büşra:

Allah Allah benim hiç böyle aşıgım olmadı bee:)))):)))

9
5
yanıtYanıtla
kartal:

busra sende bir 50 sene bekle belki cikar sana oyle bir seven

yanıt0
yanıt0
kartal:

ya nenem yasinya gelmisin taciz maciz diyorsun nenene adam seni beliki deliler gibi sevmis eskiden gurur duysana bu kadar seven birsi var diye

7
0
yanıtYanıtla
kartal:

boyle sacma sapan seylerle makemeleri isgal ediyorlar sonra turkiyede yargi yavas isliyor diyorlar savcin yerinde olsam boyle sacma sapan seyler icin dosyami acarim hic

5
2
yanıtYanıtla
hhhhh:

affet be fato

7
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

40 yıldır aklın neredeydi girikk geç bunları.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title