Haberler

Kaçak Motosikletlinin Yakınları ile Polis Arasında Kavga: 3'ü Polis 4 Yaralı

Güncelleme:

Bursa'da motosiklet sürücüsü, polis ile yaşadığı kovalamaca sonucu oturduğu sokakta sıkıştırıldı. Sürücüyü teslim etmek istemeyen yakınları ile polis arasında arbede çıktı. Olayda 3'ü polis 4 kişi yaralandı.

Bursa'da, polisin "Dur" ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü, kovalamaca sonucu oturduğu sokakta sıkıştırıldı. Sürücüyü teslim etmek istemeyen yakınları ile polis arasında arbede çıktı. 1 polis arbedede, 2 polis de tekrar kaçmak isteyen sürücünün motosikletiyle çarpması sonucu yaralandı.

AĞABEYİ BACAĞINDAN VURULDU

Sürücü ve bir yakını gözaltına alınırken, polise saldıran ağabeyi bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

KAÇAN MOTOSİKLETLİ OTURDUĞU SOKAKTA SIKIŞTIRILDI

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi mevkiinde uygulama yaparken Mücahit G.'nin kullandığı plakasız motosikleti durdurmak istedi. "Dur" ihtarına uymayan sürücü, motosikletiyle kaçmaya başladı. Motosikletli narkotik ekipleri, sürücüyü yakalamak için takip etti. Kaçan motosikletli, oturduğu sokakta sıkıştırıldı.

Bursa Kaçak Motosikletlinin Yakınları ile Polis Arasında Arbede: 3'ü Polis 4 Yaralı

POLİS, SALDIRGANI BACAĞINDAN VURDU

Motosiklet sürücüsü Mücahit G.'nin yardım çığlıkları üzerine sokakta toplanan yakınları, polise tepki gösterdi. Bölgeye takviye Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. 50-60 kişilik grup ile polis arasında gerginlik çıktı. Mücahit G.'yi polise teslim etmek istemeyen ağabeyi Erol G. bıçakla, yakını Hanefi A. ise sopayla polislere saldırdı. Polis, çıkan arbedede Erol G.'yi bacağına tabanca ile bir el ateş ederek, Hanefi A.'yı da yere yatırarak etkisiz hale getirdi.

Bursa Kaçak Motosikletlinin Yakınları ile Polis Arasında Arbede: 3'ü Polis 4 Yaralı

KAÇARKEN 2 POLİSE ÇARPTI

Bu sırada Mücahit G., tekrar motosikletine binerek kaçmak istedi. Mücahit G., kendisine engel olmaya çalışan 2 polis memuruna motosikletiyle çarparak yaralanmalarına yol açtı. Yaralı 3 polis ile bacağından vurulan Erol G., çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bursa Kaçak Motosikletlinin Yakınları ile Polis Arasında Arbede: 3'ü Polis 4 Yaralı

ÖFKELİ KALABALIK SAKİNLEŞTİRİLDİ

Polislere çarpınca yere düşerek yakalanan Mücahit G. ile yakını Hanefi A. ise gözaltına alındı. Polis, sokakta önlem alarak öfkeli kalabalığı sakinleştirirken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

Adınızı Yazınasdasd:

abd polisine verilen yetkiler lazım !!!!!!!

36
4
yanıtYanıtla
MERT:

Polislere verilen silahlar kullanilmayacaksa su tapancasi verilsin bari polislere silahlarini kullanmak icin daha cok yetki versin yetkiler

34
2
yanıtYanıtla
deniz ödemişli:

yorumlara bakıyorum insan gibi yorum göremiyorum bi kerede geniş düşünün polis de vatandaş sivilde vatandaş belki genç haklı ailesi onu savunmuştur hep kesin romandır kekodur vurun kesin asın devlet sizin dediğiniiz yapsa türkiyede vatandaş kalmaz her yerde olay olur her olayda vur öldür olurmu gari

5
29
yanıtYanıtla
ilayda:

siz gerçekten yazılanları anlama yetisine sahipmisiniz polis neden kovalasın suçösuz ise neden kaçsın 2 polise vurup yaralasın ne yapacaktı polis aferin hadi serbestmi dyecekti polis az bile yapmış işte sizin gibiler yüzünden ülkede sapıklar katiller çoğaldı dur neden der polis vur gitsin dünyadan bir mikrop temizlenmiş olur ne yapacaksın şimdi hapiste besleyecekmiyiz bu pislikleri

yanıt6
yanıt0
East:

Sen polis görmemişsin, bıçakla polisin üstüne gideceksin başka ülkede boşaltırlardı silahı üzerine. Türk polisi çok sabırlı bu konularda.

yanıt7
yanıt0
asdasd:

ulan bursa gibi mübarek şehri de kekolar bastıya diyecek sözüm yok !!! defolsun gitsinler şerefsizler.

27
4
yanıtYanıtla
Tr-1:

Iyece bi islatin Bunlari kurumasinlar. Cete gibi yam yam dolu Memleket. Ne Kanun ne Adalet ne Hak ne Hukuk dinleyenmi var YAM YAM sonucda. . Bunlar oldukca Normal Vatandasda sonunda kendini savuna bilmesi icin yarimda olsa yamlasiyor ne yapsin. Sonunda ayirtda edemiyorsun hangisi tam yada yarim yam yam.

26
2
yanıtYanıtla
deniz ödemişli:

saçmalığa bakın ya tamam kardeş siz ordaydınız vatnadaş haksız siznin mal yorum yapın siz ya siz o gencin yerinde olsaydınız

5
19
yanıtYanıtla
DÜRÜST OLUN VAN LIYAM:

DİNGONUN AHIRIMI LAN BURASI İYİKİDE POLİS VAR POLİS OLMASA BU TÜR PİSLİKLERİN YÜZÜNDEN KİMSE SOKAKTA YÜRÜYEMEZ OLUR. RABBİM POLİSİ ASKERİ SEN KORU AMİN. POİSE DAHA ÇOK YETKİ VERİLİR İNŞALLAH.

21
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

***POLİS ve ASKERİMİZE uzanan ELLER kırılsın ***Amin.

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title