Haberler

Samsung Galaxy S10 Üç Farklı Boyutta 2019'da Karşımıza Çıkacak

Samsung Galaxy S10 iPhone'a Rakip Olacak Şekilde Üç Farklı Ölçüde Olacak!

Samsung Galaxy S10 iPhone'a Rakip Olacak Şekilde Üç Farklı Ölçüde Olacak!

Samsung Galaxy S10 Üç Farklı Boyutta 2019'da Karşımıza Çıkacak.

Güney Koreli teknoloji devi bir sonraki iPhone'un 3 farklı ölçülerde gelecek olmasına nazire yaparcasına; kendi yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S10 içinde üç farklı ekran ölçüsüyle satışa sunacağı bildiriliyor.

Günümüz amiral gemisi akıllı telefonlar genelde iki ekran ölçüsünü tercih ediyor ancak Business Insider haberine göre Güney Koreli Teknoloji Devi Samsung, S10'un 3 farklı ekran ölçüsü ile sunmaya hazırlanıyor. Zira iPhone'un yeni modellerinde her bütçeye uygun olmak için farklı üç ekran boyutu ile geleceği artık biliniyor ve bekleniyor.

Ming-Chi Kuo'ya göre 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.4 inçlik 3 farklı ekran boyutlu Galaxy S10 modelleri göreceğiz. Bunlardan özellikle en büyük olan iki modelde ekran altı parmak izi okuyucusu olması bekleniyor.

Galaxy S10, 3 kameraya sahip olacak ve yüz tanıma için 3D kamerası bu üçüncü kamera olarak yerini alacak. Bu haliyle şu anda 3 kameralı Huawei P20 Pro'yu tahtından indirme potansiyeli olabilir.

Samsung Galaxy 10 önümüdeki ocak ayında CES'te tanıtılabilir. Fiyat konusunda ise 2000 Dolar gibi bir rakamdan bahsediliyor.

TNW

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Business Insider Samsung Galaxy Cep Telefonu Samsung Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title