Haberler

    Şenol Güneş: Fabri İçin Önerilen Teklif Yüksekse Yapacak Bir Şey Yok

    Güncelleme:

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fulham'ın teklifi sonrası "Önerilen fiyat yüksekse yapacak bir şey yok. Onun kadar iyi kaleci bulmamız gerekiyor." dedi.

    Transferde Dusko Tosic ile Matej Mitrovic'i toplam 8,5 milyon euro karşılığında gönderen ve Domagoj Vida ile de yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş Yönetimi, kaleci Fabri konusunda köşeye sıkışmış durumda. İspanyol kalecinin takım için ne kadar önemli olduğunu bilen siyah-beyazlılar, Premier Lig ekibi Fulham'ın her geçen gün teklifini arttırması karşısında topu Teknik Direktör Şenol Güneş'e attı.

    Fabri'yi satmak istemese de bonservis bedelini 7 milyon euro olarak belirleyen yönetim, İngiliz kulübünün inadı nedeniyle Şenol Güneş'le bir araya gelmeyi kararlaştırdı. Yapılacak görüşmede deneyimli kaleci için kesin bir karar verileceği aktarıldı.

    "VERİLEN PARA CAZİPSE YAPACAK BİR ŞEY YOK"

    Şenol Güneş'in, Fabri konusunda, "Eğer çok cazip bir bonservis verirlerse yapacak fazla bir şey yok. Fakat Fabri giderse en az onun kadar hatta ondan daha iyisini bulmamız lazım" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

    Fulham'ın yaptığı teklifin henüz yazılı halde olmamasına rağmen, Fabri gidecek gibi plan yapan siyah-beyazlı kulübün, bonuslarla bonservis bedelini biraz daha yukarıya çekeceği iddia edildi. Ricardo Quaresma'nın da gitme ihtimalini göz önünde bulunduran yönetim bu nedenle Fabri konusunda tok satıcı rolünü oynayacak. Siyah-beyazlılar rakamın biraz daha artması durumunda Fabri ile yollarını ayıracak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Dusko Tosiç Fulham Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
    500

    Yorumlar (4)

    YAV HE HE:

    bir fikret orman atasözü : biri giderse daha iyisi gelir

    6
    1
    yanıtYanıtla
    BEŞİKTAŞ:

    SATMAYIN SAKIN BUKADAR İYİ KALECİMİ BULMUŞMUSUNUZ HEM GS VE FBYOLARINI ACARSINIZ ÖYLE HATA YAPMAYIN

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Cem Koncar:

    Helal olsun böyle olması gerekiyor yabancı kulüpler kimseyi vazgeçilmez yapmıyor ama ne yazık ki bizim kulüplerimiz iyi zamanlarında para verdiklerinde satmıyor sonra zararına veriyor yada sözleşmeyi tek taraflı fesh ediyor oynamayan futbolcuya para veriyorlar

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Bjk:

    Bursalı acı daha devam ediyor sanırım.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title