Haberler

    Fenerbahçeli Valbuena, Bireysel Oyunu Nedeniyle Artık Tepki Topluyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Mathieu Valbuena, kaptırdığı toplar ve bireysel futbolu nedeniyle artık tepki çekmeye başladı.

    Fenerbahçe'de geçen sezon da sıkça gündeme gelen Mathieu Valbuena artık tepki çekmeye başladı.

    Geçen sezon bireysel oynadığı için Aykut Kocaman tarafından yedek kulübesine çekilen Fransız futbolcu bu inadından bu sene de vazgeçmiyor.

    CAGLIARI MAÇINDA KAPTIRDIĞI TOP GOL OLDU

    Tecrübeli yıldız, topla oyunda etkili olsa da bu durumu çoğu zaman fazla abartıyor. Hazırlık sürecindeki birçok maçta olduğu gibi son Cagliari mücadelesinde de futbolcunun kaptırdığı top gol oldu. Yaşanan bu sıkıntı takım arkadaşlarının da artık tepkisini çekiyor. Gereksiz çalımları ve kendini ispat çabası yüzünden takım oyunu bozuluyor. Bu nedenle bazı takım arkadaşlarıyla futbolcunun saha içinde gerginlik yaşadığı da dikkatlerden kaçmıyor.

    Teknik direktör Cocu da bu sıkıntıya bir an önce çare bulmaya çalışıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mathieu Valbuena Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    SSK EMEKLİSİ:

    COKUDA VALBUANEYA AYKUT KOCAMANIN YAPTIĞINI YAPACAK . NEDEN Mİ ? HOLLANDA FUTBOLUNA BİR BAKIN VEYA KOKUNUN OYUN STİLİNE . BREY SEL BAZEN İYİ DİR AMMA ÇOĞU ZAMAN DA ÇOK ZARAR VERİR. YANİ KOŞMAYANA EKMEK YOK

    5
    5
    yanıtYanıtla
    Misafir:

    Aykut hocayı eleştirenler neredesiniz. Valbuena faydadan çok zarar veriyor. İlk 11 oyuncusu değil. Sonradan oyuna alınarak değerlendirilebilir. En iyisi makul fiyata elden çıkarmak.

    4
    4
    yanıtYanıtla
    sowmenali:

    aykutu beyen yahudi lobisi yakti yerli hocayi

    yanıt2
    yanıt2
    TEZ:

    yalan haber. haberin içeriğine bak. haberi yapan kendi yorumunu haber yapmış

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Fetos:

    Aykut hakliydi

    2
    5
    yanıtYanıtla
    DUDU:

    aykut ne len leşş. egolu iki kelimeyi bir araya getiremeyen rezil. ne taktik ne streteji gördün aykutta kadroyu kuranda o olmasına rağmen. cahil cühellalık yapmayın

    yanıt2
    yanıt2
    mustafa:

    valbuena iyi oyuncu ama takim oyuncusu değil hep değerini yükseltmek için kendi çapinda bişeyler yapiyor takim arkadaşlarini ve takima zarar veriyor

    0
    5
    yanıtYanıtla
    GOL KRALI BENİM:

    Ben fenerliyim ama benim tepki mi çekmiyor elinde böle bir adam varsa onu kullanabilmek için o bölgedeki açığını başka oyuncuyla kapatman lazım ki adam rahat rahat ofansif yönde katkı verebilsin. .

    3
    1
    yanıtYanıtla
    mathieu:

    Aykut Kocaman lobisi (!) iş başında.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    yunus can 29:

    Valbueayı olduğu gibi kabul edip, açıklarına yardımcı olsalar, takım çok şeyler kazanır. Adamın artıları eksilerinden çok, idare edicen. Yahu adam Alperden kötümü Allahını seversen. Senelerdir Alpere katlanıyoruz. Aykut Kocamanın gazıyla bu adama kötü gözle bakıyor insanlar. Uyanık olmak gerek. Cocu gaza gelme banko Valbuena.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title