Haberler

İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Adil Özdemir idaresindeki 07 FJ 699 plakalı otomobil, Fethiye-Kaş karayolu Çaltıözü Mahallesinde, karşı yönden gelen Bilal Aslan yönetimindeki 07 SUE 94 plakalı otomobille kafa, kafaya çarpıştı. 112 Acil Çağrı merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine itfaiye, Jandarma, polis ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, 12 yaşındaki Rasih Özdemir ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Serkan Aslan, Adil Özdemir, Doğukan Çeto ve Bilal Aslan sağlık ekiplerince ambulanslar ile Fethiye'deki hastanelerde tedavi altına alındı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde sıkışan 12 yaşındaki Özdemir'in cesedi Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Seydikemer Grup Amirliği ekiplerince çıkartıldı. Özdemir'in ailesi olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza ile ilgili soruşturmayı Seydikemer Jandarma Karakol Komutanlığı ile Fethiye Bölge Trafik ekipleri sürdürüyor.

YETKİLİLER ÖNLEM ALMALI

Kazanın olduğu yerde açıklama yapana Çaltıözü Mahalle Muhtarı Muhsin Alaşan yol çalışmasında eksikliklerin olduğunu belirtti. Yol çalışmasından dolayı her gün kaza olduğunu dile getiren Alaşan, "Yol çalışmaları nedeniyle yetkililer önlem almalı ve başka kazalar olmasın" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seydikemer Muğla 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (12)

ANALİZ:

GRİ ARAÇ RENAULT SYMBOL / BEYAZ ARAÇ FİAT EGEA / BU BİLGİ NE İŞE YARAR ? KAFA KAFAYA ÇARPIŞTIKLARINDA SYMBOL''ÜN İÇİNDE EZİLİP ÖLÜYORSUN / EGEA DA YİNE ÖLME İHTİMALİN VAR AMA RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE YOLCU-ŞOFÖR BÖLÜMÜNDE EZİLME YOK

6
3
yanıtYanıtla
YZGT:

SAÇMALIYOSUN İŞTE O KADAR AÇIKLAMA YAPMIŞSIN ARAÇ EGEA DEĞİL HYUNDAİ ACCENT BLUE NEYE GÖRE EGEA DEDİN??

yanıt7
yanıt0
analizciye atlayan:

senin gozune essek arisi girsin beyaz hyndai accent malllll bide bilmis bilmis konusuyorsun zirto

yanıt10
yanıt0
Rok:

bu cahil kesim her sedan araca egea demeye basladı . . .

yanıt4
yanıt1
Angaralı:

Bizleri bu tenekelere mahkum edenler utansın. Aynı paralara elin oğlu güvenli araçlara binebilirken biz güvenliği sıfır araçlarda Allah a emanet gidiyoruz.

4
1
yanıtYanıtla
NİYAZİ SERER:

YAVAŞ GİDİN KARDEŞİM ALLAH RIZASI İÇİN YAVAŞŞŞ. . . . .

3
0
yanıtYanıtla
brc:

soldaki araba renault symbol, sağdaki beyaz araba accent bulue mi fofus mu bilemedim.

0
3
yanıtYanıtla
DOST:

Markasının pek bi önemi yok Accent Blue Hyundai marka araç Çok üzücü bi durum Allahtan rahmet diliyorum. Keşke herkez trafik kurallarına uysa kazaların önüne geçmiş oluruz

yanıt1
yanıt0
antp:

bu tekşeritli yollar günümüzdeki bu güçlü araclara dar geliyor

0
2
yanıtYanıtla
Vatan:

Devletin şu trafiğe sahip çıkması lazım. Avrupa da yok böyle bir şey. İnsanlar ölüyor. Yol hatası, aşırı hız, yakın takip, hatalı sollama. . .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title