Haberler

Manisa Motosiklet Sürücüsünün Hayatını Kaybettiği O Kaza Kamerada

Motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği o kaza kamerada

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü 57 yaşındaki Mehmet Ekin yaşamını yitirdi. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Geçen 28 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında, Koşukırı Mevkii'nde meydana gelen kazada; Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Ekin yönetimindeki 45 TG 540 plakalı motosikletle, İsmail Akça (50) yönetimindeki 35 AF 2943 plakalı otomobil karşılıklı çarpıştı. Kazada ağır yaralanan kasksız motosiklet sürücüsü Ekin, ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ekin, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Akça ise, sevk dildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Görüntülerde, otomobille karşılıklı çarpışan motosikletin sürücüsünün, otomobilin üstüne çıktıktan sonra yola savrulduğu görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Ekin Motosiklet Turgutlu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title