Haberler

Edirne Saroz Sahilinde Gündüz Deniz, Akşam Konser Keyfi Hd 2

Saroz sahilinde gündüz deniz, akşam konser keyfi

EDİRNE'nin Keşan ilçesindeki Erikli sahilinde düzenlenen Trakya Müzik Festivali'ne katılan binlerce kişi gündüz köpük banyosu ve denizin keyfini çıkarırken, gece ise ünlü sanatçıların konserleriyle gönüllerince eğlendi. Dün gece sahne alan Haluk Levent ise 2004 yılında 12 saatlik protesto eylemini hatırlayarak, Saros Sazlıdere sahiline yapılması planlanan gemi iskelesi projesine tepki olarak 15 saat aralıksız konser vereceğini açıkladı.

Keşan'ın Erikli köyü sahilinde geçen Cuma günü başlayan Trakya Müzik Festivali'ne Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nin yanı sıra İstanbul ile diğer çevre illerden gelen binlerce kişi katıldı. Çadırlarda ve otellerde kalan katılımcılar, gündüz Saroz Körfezinin temiz suları ve güneşin tadını çıkarıp, köpük banyosu ile gönüllerince eğlendi. Gençlerin eğlencesi drone ile havadan görüntülenirken, eğlence etkinlikleri Antalya ve Bodrum'u aratmadı.

HALUK LEVENT 15 SAATLİK PROTESTO KONSERİ VERECEK

Trakya Müzik festivalinin ikinci gecesinde Manuş Baba, Haluk Levent, Moğollar ve Duman grubu sahne aldı. Manuş Baba konserinde sahneye davet ettiği iki kişiyle roman havası oynadı. Ünlü sanatçı Haluk Levent konseri öncesinde ise sahildeki konser alanında toplanan binlerce kişi dev Türk bayrağını elleri üzerinde gezdirdi. Levent'in konserini kızı Ela'da sahne önünden izledi.

2004 yılında Saros Körfezi'ne yapılmak istenen Trans Trakya Petrol Boru hattı projesine tepki olarak 12 saat 5 dakilık konser verdiğini hatırlatan Haluk Levent, yine Erikli Sazlıdere sahiline gemi iskelesi yapılmasının planlandığını söyledi. 26-27 Mayıs tarihinde Edirne Valiliği'nden izin aldıkları taktirde, 'Saroz Çevre Komitesi' ile birlikte Saroz'a yapılması düşünülen liman ve santrallere tepki olarak 15 saat konser vereceğini açıklayan Haluk Levent, Ben ve grubum 2004 yılında Saroz'a 'Trans Trakya' projesinin iptali için ekip arkadaşlarımla birlikte burada 12 saat 5 dakika rekor konser vermiştik. Şimdi daha büyük tehlike var. Dünyanın en güzel sahili, Türkiye'nin en temiz denizi. Yakında buralara limanlar yapılacak. Maalesef arkasından santraller gelecek. Az önce Saroz'un çevre komitesinden arkadaşlarla görüştüm, eğer izin alınabilirse bu ayın 26-27 tarihlerinde bir miting düzenleyecek. Eğer izin alınırsa ona katılmanızı istiyorum. Ben o gün 12 saat 5 dakikalık rekor konseri, 15 saate çıkarmak istiyorum dedi. Açıklamalarının ardından konserine devam eden Haluk Levent hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı Sazlıdere köyü sahilinde, BOTAŞ tarafından yapılması planlanan yeniden gazlaştırma terminali (FSRU) ve Kara Boru Hattı Projesi için alınan acele kamulaştırma kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla dünkü Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

CAHİT BERKAY'A DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Haluk Levent'in ardından sahne alan Moğollar grubuna ise 50'nci kuruluş yıl dönümü ve Cahit Berkay'ın 72 yaş günü nedeniyle festivali düzenleyen Aziz Gül tarafından doğum günü pastası sürprizi yapıldı. Sahnede şarkı söyledikleri sırada Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca tarafından anons edilmesiyle sahneye gelen pastayı üfleyen Cahit Berkay, gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü sanatçının 6 yaşındaki çocukluk fotoğrafının yansıtılmasıyla yapılan kutlamada, Bu duyguyu tarif edebilmek yetenek istiyor, güç istiyor. Evet bu benim 6 yaşındaki halim. Şu an 72 bitti. 50 yıldır sahnelerdeyim, 50 yıl daha sahnede kalmaya devam edeceğim. Süpriz doğum gün için çok teşekkür ederim dedi. Gece son konserinde ise Duman grubu sevenlerini söyledikleri şarkılarla coşturdu.

Festivalin son gecesinde Yeni Türkü, Manga ve Kenan Doğulu sahne alacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title