Haberler

Fabri Bu Kulübün Bana Verdiklerini Geri Ödeyemem Hd

Fabri Bu kulübün bana verdiklerini geri ödeyememBeşiktaş her zaman kalbimde olacakHer hafta sonu Beşiktaş'ı takip etmeye devam edeceğimCenk diğer kalecilere gol atsın ama bana atmasınAli DANAŞ İSTANBUL (DHA) - Fabri, 2 mükemmel yıl geçirdim burada.

Fabri Bu kulübün bana verdiklerini geri ödeyemem

Beşiktaş her zaman kalbimde olacak

Her hafta sonu Beşiktaş'ı takip etmeye devam edeceğim

Cenk diğer kalecilere gol atsın ama bana atmasın

Ali DANAŞ İSTANBUL (DHA) - Fabri, 2 mükemmel yıl geçirdim burada. Bu kulübün bana verdiklerini hiçbir şekilde geri ödeyemem dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'a transfer olan deneyimli file bekçisi Fabricio Ramirez, siyah beyazlı kulübe veda etmek için kez BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Gözyaşlarına hakim olamayan Fabri, konuşmasına başlarken bir hayli zorlandı. Gözyaşları içerisinde sözlerine başlayan Fabricio Ramirez, Buradaki çalışma arkadaşlarıma, oyunculara, teknik heyete, bizimle beraber çalışan kulüp yetkililerine, İstanbul'da beraber yaşadığım insanlara, buraya gelip yeniden teşekkür etmek istedim. 2 mükemmel yıl geçirdim burada. Bu kulübün bana verdiklerini hiçbir şekilde geri ödeyemem. Ailemle birlikte büyük mutluluklar yaşadık. Hem lig şampiyonluğu yaşadım, hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı buldum. Herkese teşekkür etmek istiyorum ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK

Gitmeden önce son bir kez herkesle vedalaşmak istediğini söyleyen Fabri, Londra'ya gitmeden önce bir kere daha burada beraber olduğum insanlarla bir kez daha vedalaşmak istedim. Onlardan bir kez daha o sıcaklığı hissetmek istedim. Nereye gidersem gideyim Beşiktaş bir taraftar kazandı. Beşiktaş her zaman kalbimde olacak bundan sonra diye konuştu.

HER HAFTA SONU BEŞİKTAŞ'I TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

Beşiktaş'tan ayrılmanın kendisi için çok zor olduğunu söyleyen İspanyol futbolcu, Tabii ki bu kadar güzel yaşananlardan sonra buradan ayrılmak çok zor. Ama tabii ki iki taraf için de iyi bir ayrılık oldu. Ben her hafta sonu Beşiktaş'ı takip etmeye devam edeceğim. Benim için Premier Lig'de oynamak. Büyük tecrübe olacak. Bu profesyonel bir yaşam. İstanbul mükemmel bir şehir, hiçbir zaman hoşçakal demeyi sevmiyorum, yeniden görüşürüz diyorum dedi.

CENK DİĞER KALECİLERE GOL ATSIN AMA BANA ATMASIN

Siyah beyazlı taraftardan mevcut kalecilere güvenmesini isteyen Fabri, Beşiktaş taraftarı kalecilerine güvensin, sakin olsunlar. Çok iyi kalecileri var Beşiktaş'ın. Özellikle Tolga. Herkes Tolga'nın ne kadar yetenekli ve karakterli olduğunu biliyor. Çok yetenekli genç kaleciler de var ifadelerini kullandı.

Fabri son olarak Cenk Tosun'un Everton'da forma giymesinin hatırlatılması üzerine, Kesinlikle Cenk'ten gol yemek istemiyorum. Cenk çok iyi bir arkadaşım, çok iyi anlaşıyoruz onunla. Diğer kalecilere gol atsın ama bana gol atmasın (Gülerek) dedi ve sözlerini noktaladı.

Fabricio Ramirez daha sonra basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstanbul Beşiktaş DHA Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title