Haberler

Mehmet Günsür Kimdir?

Güncelleme:

Yönetmen eşi Katerina Mongio, üç çocuğu ve aile dostlarından oluşan 15 kişilik grupla mavi tura çıkan ünlü oyuncu Mehmet Günsür kimdir?

Oyuncu , 8 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdu. Annesi Sibel Günsür ve Babası da Teoman Günsür'dür. Modern bale koreografı olan Zeynep Günsür adında bir ablası vardır. 4 yaşından itibaren yüzme, kayak ve tenis sporlarıyla ilgilenen oyuncu, İtalyan lisesinde eğitim aldıktan sonra Marmara Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nü bitirdi. Müzik grubuyla birlikte konserler verdi ve dört yıl boyunca restoran işletti.

''HAMAM'' FİLMİYLE YILDIZI PARLADI

Oyunculuk eğitimini 25 yaşında almaya başlayan Günsür'ün, ilk kamera karşısı deneyimi 7 yaşında rol aldığı ''Sana'' reklamıydı. Ardından birçok markanın reklam yüzü oldu. 1988 yılında ilk kez profesyonel oyunculuğa adım atıp TRT'de yayınlanan "Geçmiş Zaman Mimozaları" adlı dizide rol aldı. Bir süre oyunculuğa ara verdi ve bu dönemde Roxy isimli mekanı işletti ve aynı zamanda "The Dawn" isimli müzik grubunda çaldı. Oyuncu olarak ilk fark edildiği film Ferzan Özpetek'in 1997 yılı yapımı "Hamam" oldu. Bu filmin ardından oyunculuk kariyerini geliştirmeye karar verdi. ''Hamam' filmi sayesinde İtalya'dan bir tiyatro teklifi aldı. "Bent" adındaki bir oyunda başrol oynaması teklif edildi. 1998 yılında 23 yaşında iken teklifi kabul ederek İtalyan tiyatrosuyla 4 sene turne yaptı.

Mehmet Günsür Kimdir?

KARİYERİNE İTALYA'DA DEVAM ETTİ

Günsür, 1998 yılında Star TV'de yayınlanan "Sır Dosyası" adlı dizide çaylak dedektif rolünde oynadı. 2000 yılına gelindiğinde "Hayal Kurma Oyunları" adlı filmde Tarık Akan ile birlikte rol aldı. Kariyerine İtalya'da devam eden Günsür, 2001 yılında "Tommaso" ve "Guida", 2002 yılında "L'Italiano" ve 2003 yılında "Papa Buono,II" adlı İtalyan yapımların yer aldı. 2003 yılında "O Şimdi Asker" adlı sinema filminde alkolik bir genci canlandırdı. Aynı yıl "Pilli Bebek" adlı televizyon dizisinde boy gösterdi. "Anlat İstanbul" adlı filmde oynadı.

Mehmet Günsür Kimdir?

''MUHATEŞEM YÜZYIL'' İÇİN TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Oyuncunun TV ekranlarında dikkat çektiği çalışmalar, 2004 yapımı "Kasırga İnsanları" ve 2005 yapımı "Beyaz Gelincik" adlı dizilerle oldu. 2007 yılında "Fall Down Dead" adlı sinema filminde Dominique Swain, David Carradine gibi isimlerle birlikte rol aldı. Ailesiyle beraber İtalya'da yaşarken ''Muhteşem Yüzyıl'' dizisi için Türkiye'ye geri döndü. 2014 yılında "Unutursam Fısılda" isimli filmde yer aldı.

Mehmet Günsür Kimdir?

İTALYAN YÖNETMEN İLE EVLENDİ

Mehmet Günsür, 2006 yılında İtalyan yönetmen Katerina Mongio ile evlendi. Ali, Maya ve Cloe adlarında 3 çocuğu vardır.

Mehmet Günsür Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Günsür Yönetmen Magazin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title