Haberler

Almanya'da, Türk Taksiciye Irkçı Saldırı: Hamam Böcekleri, Anavatanınıza Defolun

Güncelleme:

Almanya'nın Köln kentinde 20 yıldır taksicilik yapan Türk, taksiye binen Alman müşterisinin önce "Pis yabancı', 'Hamam böcekleri', 'Almanya'yı terk edin, anavatanınıza defolun' gibi ırkçı ifadelerine maruz kaldı, ardından saldırıya uğradı.

Almanya'nın Köln kentinde 20 yıldır taksicilik yapan Celal Kaya, taksiye binen Alman müşterisinin önce"Pis yabancı', 'Hamam böcekleri', ' Almanya'yı terk edin, anavatanınıza defolun' gibi ırkçı ifadelerine maruz kaldı, ardından saldırıya uğradı.

MÜZİĞİN SESİNİ AÇMAMI İSTEDİLER, KABUL ETMEDİM

Olay gecesi yaşananları anlatan Kaya, "Gece 02.30 sularında üç müşteriyi aldım ve gidecekleri yere götürken arabada müziğin sesini açmamı istediler. Sesi biraz açtım ancak arkadaki alkollü kişi sesi daha çok açmamı istedi. Ben de çevreyi rahatsız etmemek adına kibarca bunun mümkün olmadığını söyledim, bunun karşısında işin rengi değişti." dedi.

Almanya'da Türk Taksiciye Irkçı Saldırı

"ALMANYA'YI TERK EDİN, ANAVATANINIZA DEFOLUN"

Kaya sözlerine şöyle devam etti:

"Şahısların kriminal ve alkollü olduklarını gördüğüm için sürekli alttan almaya başladım. Evlerinin önüne geldiğimizde arkadaki kişi iyice zıvanadan çıktı. Bana 'Pis yabancı', 'Hamam böcekleri', ' Almanya'yı terk edin, anavatanınıza defolun' gibi sözler söylemeye başladı. Ben aracın içinde heykel kesildim ve araçtan inmesini istedim. Arka kapıdan inip kapımı hışımla açarak bana yumrukla saldırdı. Kendimi direksiyonda savunamadığım için önce kafamı kollarımla saklayarak dışarı çıktım ve kendimi savunmaya başladım. Öldürürcesine gelen darbe ve yumruklarla yere yıkıldım. Bu esnada diğerleri olaya müdahil oldu ve bizi ayırmaya çalıştı ama bu arada kimden geldiğini göremediğim birkaç yumruk daha yedim."

ÜÇ GÜN İŞ GÖREMEZ RAPORU ALDI

Olay yerine gelen polisin durumu kontrol altına aldığını ifade eden Kaya, daha sonra hastaneye giderek üç gün iş göremez raporu aldığını ve bugün de saldırgan hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

"TÜRK VE MÜSLÜMANLARA KARŞI CİDDİ BİR ÖFKE VAR"

Kaya, Almanya'da ırkçılığın son dönemde yükselişe geçtiğinin altını çizerek, özellikle Türk ve Müslümanlara karşı ciddi bir öfke olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Almanya Köln 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (93)

Ali:

Almanlar yerden gökakadar haklılar burda ekmeklerini yiyecen paşalargibi gezeceksin türkiyeyegidip AKP oyvereceksin türkiyedeki insanlarda acından taşyesin suriyeliler gesin iyi etmişler

116
12
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Ali: Sen ilk önce türkce yazmayi güzel bir ögren. 2. ''yutdisinda yasayan her alman vatandasi'' mektupla oy kullanma hakkina sahiptir. 3. yurt disinda yasayan her ''Türk vatandasi'' kendi vataninda secme ve secilme hakkina sahiptir. 4. sana gelince, senin derdin üzüm yemek degil, bagciyi dögmek. AKP, CHP, HDP ile ne ilgisi var?? Burda konunun özü: Almanya ve diger avrupa ülkelerinde de bahsi gecen bir gercek: Yabanci düsmanligi degil bilakis ''Müslüman ve bilhassa Türk düsmanligidir'' !!!

yanıt0
yanıt0
kıpcak türkü:

suriyelilere karşı ırkçılık yapan biz türkler aynı muameleyi görmeyi hak etmiyor değiliz.

10
22
yanıtYanıtla
tarık:

arada fark var biz memleketi bırakıp kaçmadık almanları taciz etmedik dünyada bukadar suriyeliye bakan ülke varmı bi düşün

yanıt15
yanıt2
arapsavar:

cok seviyorsan evine al bak suriyeli siginmaci baska gurbetci baska beyinsiz bikere onu övren

yanıt3
yanıt0
izmirli ahmet:

aynen dogru demişler. dönün türkiyeye. ne işiniz var orda. para tatlı tabi. .

17
6
yanıtYanıtla
Napolyon:

doğdugun yer değil doyduğun yer para kazanmak hiç bir yerde kolay değil ki

yanıt3
yanıt1
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Kimse kusura bakmasın buraya geldiğimizde almanyayı yerden yere vurursunuz ama yıllardır oranın ekmeğini yersiniz,yapılan saygısızca o başka ama ekmek yediğiniz yeri kötülemeniz yanlış

14
7
yanıtYanıtla
adınızı:

haklısın ordan ekmek yiyorlar diye kötülememek lazım hatta çok iyi yapmışsınız lan dövün bütün Türkleri felan demek lazım demi ? la 2 gram beynin var onuda burda siteye girip yorum yapmak ile kullanma işine bak teneke

yanıt0
yanıt2
HOCAEFENDİ:

adamlar haklı ağa bende suriyeliler için aynısını dusunuyorum pislikler defolup gitsinler ülkesine bence bizde aynısını suriyelilere yapmalıyız

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title