Haberler

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'la Olan Beraberlik Sözünün Sembolünü Kapısından Sildirdi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ebru gündeş, Reza Zarrab'la evlenirken birbirlerine verdikleri sözün sembolü olarak yaptırdıkları amblemi, yalısının girişinden söktürdü.

Beykoz Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptığı gerekçesiyle hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan sanatçı Ebru Gündeş, şu sıralar yalısını tekrar restore ettirme kararı aldı.

AYRILMAMA SÖZÜ OLARAK GÖSTERİLİYORDU

Sözcü'nün haberine göre: Kanlıca'daki villalarının kapısındaki arma ilk zamanlar herkes tarafından merak edilmişti. Ebru Gündeş ve Reza Zarrab, armanın isminin '60 yıl' arması olduğunu açıklamıştı. Çift, her fırsatta birbirlerine verdikleri ayrılmama sözü olarak bu sembolü gösteriyordu. Armanın sırrı ise "Biz 60 yılımızı beraber geçireceğiz" sözü olduğu anlaşılmıştı.

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'la Olan Beraberlik Sözünün Sembolünü Kapısından Sildirdi

BERABERLİKLERİNİN ARMASINI KALDIRDI

Ebru Gündeş şu sıralar evini tadilata soktu. Tadilat sırasında ise çiftin birbirlerine verdiği 60 yıl evli kalma sözünün sembolü olan armanın kapıda olmadığı görüldü

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'la Olan Beraberlik Sözünün Sembolünü Kapısından Sildirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Reza Zarrab Ebru Gündeş Kanlıca Beykoz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (19)

M.Y:

Ebruya takılıp da hayatı tepe taklak olmayan var mı . . ? Sırf meraktan soruyorum bildiğim bir şey yok . . ))

9
2
yanıtYanıtla
m.s:

doğru söylüyorsunuz zamanında fenerbahçeli uche''nin bile ayağını kırmıştı. :)

yanıt0
yanıt1
ACI ÖLÜM:

sizde o sadakat olmaz zaten de, sanki yarına çıkacaklarının garantisi var. Allah bunlara garanti 60 yıl ömür vermiş de konuşuyorlar sanki. para şımarıklığı böyle birşey demekki, ölüm bile akıllarına gelmiyor. yerin altı nelerle dolu, kendini vazgeçilmez sanandan tut da dünyanın kralı sanana kadar, hatta kendini ilah ilan eden firavunlara nemrutlara kadar. hey yavrum hey. . .

10
0
yanıtYanıtla
istanbul:

türkiyeye magazin yasagı gelmeli. . bıktık milletin özel hayatından arkadas. .

yanıt0
yanıt0
Malkaralı:

Zamanında çocuğumun zarar görmesini istemiyorum diye ağlıyordu, reza denen şarlatan için!!

7
1
yanıtYanıtla
Osman:

bu tip kadınlar sadece para peşinde

6
1
yanıtYanıtla
Hggfa riyo:

Yalan haber etrafı kapalı nasil sildirmiş haber yalan ebru nün mali züğürtlerin çenesini yoruyor kiskanmayin

3
3
yanıtYanıtla
ÇİNLİ KARDEŞİNİZ YİNG YONG:

çinde bile börtü böceği yerler bunu yemezler ebru hanım

5
1
yanıtYanıtla
ilknur:

üzücü kimse istemezdi böyle olsun. . kizcaz berden bilebilirdi neler yasayacagini

4
2
yanıtYanıtla
Abdurrezzak:

Timsah göz yaşları. Hiç kimseyi aldatamazsın.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title