Haberler

Spor Basınında Transfer Haberleri

Fanatik: Kartal'da rota Kagawa

Takvim: Ateş Bacca'yı sardı

Fanatik: Morteza, Trabzon'a geliyor !

Fotomaç : Cengiz gözünü Cahill'e dikti

Fanatik: Aslan'a acil yara bandı !

Fatih UZUNER / İSTANBUL,

Kulüpler yeni sezon için kadro yapılanmasını en iyi şekilde nasıl kuracağının hesaplarını yaparken; bütçe planlaması en dikkat edilmesi gereken konu.

Takımın ihtiyacı olan oyuncunun bonservis bedeli var mı, imza parası isteniyor mu, menajeri sorun yaratıyor mu, Süper Lig'e sıcak bakıyor mu, ailesi Türkiye'deki yaşama ayak uyduracak mı ve benzeri birçok soru... Transferin hiç kolay olmadığı, futbolcuyu ikna etsen kulübünün vermediği, kulüp ile anlaşsan futbolcunun tercihinin önem kazandığı bir piyasada Süper Lig ekipleri her zaman istediği sonucu alamıyor.

Birçok kulüp kadrosuna oyuncu katarken sonraki yılları da düşünmek zorunda kalıyor. Aldığı oyuncunun fiyatını artırıp birkaç sezon sonra satabilmenin peşinde.

Taraftarlar ise sabırsızlıkla transfer haberlerini duymak istiyor.

Spor medyası da bunun peşinde, en hızlı ve doğru bilgilerle kamuoyuna yansıtmak için çaba harcıyor.

İşte spor medyasından bazı transfer başlıkları:

BEŞİKTAŞ

Fanatik: Kartal'da rota Kagawa

"Nacer Chadli'yi West Bromwich'ten ayıramayan siyah-beyazlılar, Ganso'ya da teknik direktör Şenol Güneş'in sıcak bakmaması sonrasında rotayı Borussia Dortmund'un yıldızına çevirdi. Axel Witsel transferi sonrasında Dortmund'da forma şansı iyice azalan Japon 10 numara için temaslar hızlandı."

30 milyon Euro'ya efsane olur

"Vida'nın Asbaşkan Umut Güner'le yaptığı görüşmede "Beşiktaş'ta efsane olmak istiyorum" sözleri sonrasında taraftar harekete geçti. Sosyal medyada "30 milyon Euro'ya git efsane olursun" yorumları yapılıyor.

Celta'dan Negredo atağı

"La Liga temsilcisi Celta Vigo, Beşiktaş'ın alacaklarına karşılık bonservissiz göndermeye sıcak baktığı 32 yaşındaki futbolcu için harekete geçti. İspanyol ekibinin, Negredo'nun menajeri Juanma Lopez'le görüşmelere başladığı belirtildi."

Fotomaç: PSV, Beşiktaş'ın listesindeki Fransız stoperin fiyatını belirledi

"Siyah-beyazlılarla her konuda anlaştığını resmen açıklayan 26 yaşındaki tecrübeli stoper Nicolas Isimat-Mirin için Hollanda temsilcisi 6 milyon Euro bonservis istedi."

Öncelik Aboubakar'da

"Siyah-beyazlı yönetim, Kartal'a gelmeye hazır olan Gomez'le ilgili son kararını, Aboubakar'ın durumuna göre netleştirecek."

Takvim: Kagawa için 5 milyon

"Siyah-beyazlılar, Talisca'nın boşluğunu Shinji Kagawa ile doldurmak için start verdi. Yönetim Japon futbolcunun bonservisi için Dortmund'a 5 milyon Euro önerdi."

Cardiff City ve Aston Villa'dan Negredo'ya teklif

"Beşiktaş'ın golcü oyuncusuna İspanyol kulüplerinin ardından Cardiff City ve Aston Villa da talip oldu."

Star: Kartal'da Ganso sesleri

"Benfica'dan 2 yıllığına kiraladığı Talisca'nın ayrılmasından sonrası 10 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş, son olarak gündemine Sevilla'da forma giyen Ganso'yu aldı. Menajerler vasıtasıyla Sevilla ile temasa geçen siyah-beyazlılar 28 yaşındaki Brezilyalı orta saha için kiralama teklinde bulundu."

Akşam: Vida'yı ver seç beğen al

"Arsenal, Welbeck, Mustafi ve kaleci Ospina'dan birini ve üste para verdi. Beşiktaş ise takasa sıcak bakmıyor. görüşmelerin 2 gün içerisinde sonuçlanma zorunluluğu var. Vida ise yönetimin kararına saygılı."

FENERBAHÇE

Fotomaç: Cocu, Bacca'yı istedi

"Golcü arayan Fenerbahçe'nin, Milan'ın Kolombiyalı forveti Carlos Bacca'ya da kanca attığı ortaya çıktı. Transferi bizzat Phillip Cocu'nun istediği vurgulandı. Kolombiya basını, sarı-lacivertlilerin Baca'yı kiralamak istediğini duyururken, Valencia'nın da 31 yaşındaki golcü için devrede olduğunun ancak Milan'ın yüksek bonservis ücreti talebine takıldığını yazdı."

Takvim: Ateş Bacca'yı sardı

"Fenerbahçe, İtalyan devi Milan'ın tecrübeli golcüsü Carlos Bacca için temaslarını hızlandırdı. Damien Comolli, bu hafta işi bitirmeye çalışacak."

GALATASARAY

Fanatik: Aslan'a acil yara bandı !

"Fatih Terim mesajı verdi, yönetim tekrar düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar kadroya acil takviye yapmaya hazırlanıyor. Orta sahada Emre Akbaba, forvette Gervinho, stoperde de Denayer öne çıkan isimler."

Fotomaç: Andre Silva operasyonu

"Terim, İtalya'daki bağlantılarını devreye soktu. İlk hedefi ise Andre Silva. Portekizli için hem Milan hem de Gattuso'dan yardım talep etti."

Belhanda'nın yerine Scarpa

"Palmeiras'ta forma giyen sambacı, Lima'nın arkasında kaldığı için rahatsız olan Gustavo Scarpa'nın bir de Vitinho'nun alınmasından sonra isyan ettiği iletildi. Teklif halinde Palmeiras'ın 24 yaşındaki orta sahayı Galatasaray'a kiralayabileceği iletildi."

Cengiz gözünü Cahill'e dikti

"Fatih Terim yönetime savunmanın da mutlaka güçlendirilmesi gerektiğini iletti. Bunun üzerine Başkan Mustafa Cengiz gözünü en yükseğe dikti. Başarılı hocanın listesinde bulunan Gary Cahill'i transfer etmek için çalışmalara başladı."

Takvim: Emre Akbaba, Aslan'a doğru

"Galatasaray, Alanyaspor'un genç yıldızı Emre Akbaba için Akdeniz ekibi ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Transfer 3.5 milyon Euro'ya bitecek."

Silva için acil zirve

"Gomis krizinin sona ermemesi üzerine yönetim acil eylem planına geçti. Milan'ın Portekizli golcüsü Andre Sİlva'nın kiralanması için görüşmeler hızlandırılacak. İtalyan kulübü ile tüm pürüzler çözülecek."

TRABZONSPOR

Fanatik: Morteza, Trabzon'a geliyor !

"Transferde yeniden harekete geçen fırtına, Morteza Pouraliganji ve menajerini bir kez daha Trabzon'a davet etti. Bordo-mavililerin, İranlı oyuncuya Hosseini ve Amiri'ye yapılan sözleşmelere yakın bir teklif sunacağı öğrenildi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzon Fotomaç Kartal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title