Haberler

    Sadece Cesaret Yetmez

    RED Bull'dan yapılan açıklamaya göre, sivri ve yüksekliği 30 metreyi bulan kayalıklardan serin sulara atlayan sporcuların adresi Red Bull Cliff Diving'de heyecan, Sisikon'da devam etti.

    RED Bull'dan yapılan açıklamaya göre, sivri ve yüksekliği 30 metreyi bulan kayalıklardan serin sulara atlayan sporcuların adresi Red Bull Cliff Diving'de heyecan, Sisikon'da devam etti. Bu yıl 10'uncu kez düzenlenen ve kıyasıya rekabetin yanı sıra görsel açıdan da büyük bir şölen sunan yarışta atlayış sporunun yıldız isimleri bir kez daha yeteneklerini sergiledi.

    Gary Hunt, Lysanne Richard

    Altı dünya şampiyonluğuyla dünyanın en iyi atlayış sporcularından biri olan ancak 2018 sezonuna istediği gibi başlayamayan Gary Hunt, sezonun ilk zaferine serinin dördüncü durağı olan İsviçre'de ulaştı. Geçen yıl sezonu Jonathan Paredes'in ardından ikinci sırada tamamlayan Britanyalı sporcu, 69'uncu yarışında 31'inci zaferini kazandı ve genel klasmanda da üçüncü sıraya yükseldi. İsviçre'de Hunt'ı, Meksikalı Paredes ve ABD'li Andy Jones takip etti.

    BEŞİNCİ YARIŞ KOPENHAG'DA

    Kadınlarda ise en çok puanı Kanadalı Lysanne Richard elde etti. Boynundaki sakatlık nedeniyle geçen sezon yarışamayan 3 çocuk annesi 36 yaşındaki Richard'ın ardından Avustralyalı Rhiannan Iffland ikinci ve Britanyalı Jessica Macaulay da üçüncü oldu. Red Bull Cliff Diving'de sezonun 5'inci yarışı, 25 Ağustos'ta Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da gerçekleştirilecek.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Jonathan Paredes Kopenhag İsviçre Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title