Haberler

Taciz Soruşturmasından Takipsizlik Kararı Çıkan Talat Bulut'un Avukatından İlk Açıklama

Güncelleme:

Taciz soruşturması takipsizlikle sonuçlanan oyuncu Talat Bulut'un avukatı, "Suçlamanın delilden yoksun ve mesnetsiz iddia olduğu açığa çıkmıştır" dedi.

Oyuncu Talat Bulut'un başrol oynadığı Yasak Elma dizisinin setinde 'kostüm asistanı' olarak görev yapan Özge Şimşek, Talat Bulut'un 31 Mayıs'ta dizi setinde kendisini taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma başlatan savcılık, Özge Şimşek'in iddialarını incelemeye aldı.Soruşturmada yeterince delil bulunamadığı için 'takipsizlik' kararı verildi. Bulut'un avukatı yaptığı açıklamada "Suçlamanın delilden yoksun ve mesnetsiz iddia olduğu açığa çıkmıştır" dedi.

"ASILSIZ BİR SUÇLAMA ORTAYA ATILARAK HAYSİYET CELLATLIĞI YAPILDI"

Talat Bulut'un avukatı karar sonrası şu açıklamayı yaptı: "Bilindiği üzere müvekkilim Talat Bulut hakkında, Özge Şimşek isimli kişi tarafından bir takım basın yayın organları üzerinden geçtiğimiz Haziran ayının başında taciz edildiği şeklinde tamamıyla iftira mahiyetinde bir karalama kampanyası başlatılmıştır. Anayasaya göre herkes, meşru vasıta ve yollardan faydalanmak suretiyle yargı mercileri önünde davacı veya davalı olarak iddia ve savunma ile adil yargılanma hakkına sahipken, müvekkilim hakkında asılsız bir suçlama ortaya atarak haysiyet cellatlığı yapanlar, bu hakkı kullanmak suretiyle etkin ve hukuki bir soruşturma talebiyle ortaya çıkmak yerine, adliye önlerinde onlarca kamera önünde ömrünü mesleğine adamış bir sanatçının onuruna ve haysiyetine suikast yapmayı tercih etmişlerdir.

Taciz Soruşturmasından Takipsizlik Kararı Çıkan Talat Bulut'un Avukatından İlk Açıklama

"DELİLDEN YOKSUN VE MESNETSİZ İDDİA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI"

Ne ilginçtir ki, basında boy göstermek yerine aslında yapılması gereken ilk adım olan suç duyurusunda bulunma gibi bir adım için ise günlerce beklenmiş ve nihayetinde bir hafta kadar süre geçtikten sonra, 6 Haziran 2018 günü asılsız bir takım suçlamalarla ve üstüne üstelik de yetkili olmayan bir adliyede suç duyurusunda bulunulmuştur. Suçlamalarla ilgili olarak etkin ve hukuki bir soruşturma yürüten Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavalığı'nca konu her yönüyle araştırılmış, tarafların ve tanıkların beyanlarına başvurulmuş ve sonuç olarak Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 172.maddesi uyarınca kamu davasının açılması için yeterli şüphe oluşturacak delil elde edilemediği gerekçesiyle dava açılmasına olanak bulunmadığına karar vermiş, bu kararla da müvekkilim Talat Bulut hakkında ortaya atılan suçlamanın delilden yoksun ve mesnetsiz iddia olduğu bir kez daha açığa çıkmıştır."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Talat Bulut Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

İFTİRYADA CEZA:

Rabbim suçsuz insanları iftiradan korusun. Herkes tutturabildiğine yada gıcık olduğuna iftira atabiliyor. Ne yazıkki bu iftira kurbanı da erkekler oluyor. Erkekleri yoldan çıkaran kadınlarada ceza verilmeli, iftira atanlarada. İftira atmak o kadar kolaylaştıkı bir kadın avazı çıktığı kadar bağarsa tacize uğradım diye insanlar hemen adamı linç ederler. İftiranın Allah katında vebali çok ağardır. Kimse doğruluğunu anlamadan vebal almasın.

7
0
yanıtYanıtla
iftiraysa çok korkunç:

ama insan düşünüyor da bu çıkışı yapan ne kazandı meşhur mu oldu aksine o da mimlendi. sonra başkaları da çıktı benzer suçlamalarla. onlar da mı iftira attılar. hani tarkan falan olsa düşmanı çok derdim. suçlayanlardan biri de moda yarışmasına katılan ezgiydi. onun ciddi bir duruşu vardı. yalan söylemez gibi geliyor.

3
4
yanıtYanıtla
Finduk sincabi:

KUYRUK SALLAYANLARA CEZA YOK ADALET SADECE ERKEKLEREMI CEZA VERIYOR SUC YOKMU KUYRUK SALLAYANDA ??????????

6
0
yanıtYanıtla
hıncınızı soru işaretleriyle yansıtmışsı:

nız sanki. benzer ithamlardan ağzınız yandı galiba

yanıt0
yanıt0
darende:

bu adam işinden olsaydı üzülürdüm kendini bilmez ün peşinde koşan biri için adamı harcıyacaklardı

2
1
yanıtYanıtla
şu da var:

adamın burnuna kadar yaklaşıp davetkar davranıyorlarsa hareket gelince beni taciz etti diye veryansın ediyorlarsa tam taciz sayılmaz.

3
0
yanıtYanıtla
şahitlere ne oldu:

Belli ki sus paylarını almışlar şahitlikten vazgeçmişler. Sonuç ver parayı yep istediğini.

0
3
yanıtYanıtla
taarruz keçisi:

talat bulut gibi bir adamın senin gibi bir paçozla ne işi olur zaten. iftira ne güze şey. bu haberden ekmek çıkmaz, sizleri İNTİZAR haberine alalım. . .

2
0
yanıtYanıtla
KAPAK:

BU ADAMIN SIZIN KIZINIZ YADA BACINIZA BU SEREFSIZLIGI YAPMIS GIBI YORUM YAPIN . AMA TAHMIN EDIYORUMKI SIZ ONADA INANMAZSINIZ BELKI MESHUR OLMAK ICINDIR DIYE DÜSENEN COK OLUR .

1
0
yanıtYanıtla
böyle meşhur bir ortamda:

tacize uğrayan susacak demek ki. iftira da atmış diyebilirler. gözümle görmediğimin şahiti olamam. bilmiyorum birkaç kişi taciz iddiasında bulunuyorsa ve bu iddia sahipleri birbirini tanımıyorsa ne denilebilir ki. talat bulut topluma çıkıp tüm bu iddialara cevap vermedi. avukat açıklaması. kimbilir set ortamlarında bu tip hareketler ufak takılmalar normal de karşılanabilir. buna hevesli kızlar da vardır. uzaktan yorum yapıyoruz. bilen olsa oraları açıklardı.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title