Haberler

Fenerbahçe, Benfica'ya 1-0 Mağlup Olarak Tur Şansını İstanbul'a Bıraktı

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında deplasmanda Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak tur şansını İstanbul'a bıraktı.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Portekiz temsilcisi Benfica'ya konuk olan Fenerbahçe, büyük mücadele verdiği maçta sahadan 1-0 yenilgiyle ayrıldı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen maçın 69. dakikasında Franco Cervi'nin attığı golle Benfica 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Martin Skrtel özellikle ilk yarıda yaptığı kritik müdahalelerle alkış toplayan isim olurken partneri Roman Neustadter ise yaptığı pas hatalarıyla dikkat çekti.

Eşleşmenin rövanşı 14 Ağustos Salı günü Ülker Stadı'nda oynanacak.

Son Dakika! Fenerbahçe, Benfica'ya 1-0 Mağlup Olarak Tur Şansını İstanbul'a Bıraktı

iLK YARIDA FENERBAHÇE DENGELİ OYNADI

Benfica karşısında ilk yarıda hırslı futboluyla dikkat çeken Fenerbahçe, zaman zaman Portekiz ekibinin kalesinde tehlikeli oldu. Ancak Giuliano, Valbuena ve Dirar'ın rakip sahada topla buluşmakta zorlanınca sarı lacivertliler de organize atak geliştirmekte güçlük çekti. Fenerbahçe'de maçın başında savunmanın parlayan yıldızı ise Martin Skrtel oldu. Dakikalar 31'i gösterirken hızlı gelişen Benfica atağında Cervi'nin sol kanattan orta şut karışımı vuruşunda Volkan topu sektirdi. Benfica'lı oyuncular tam araya girecekken Skrtel kritik bir hamle ile topu kornere göndererek tehlikeyi savuşturdu. Benfica'ya ilerde baskı kuran Fenerbahçe, rakibinin rahat pas yapmasına izin vermeyerek kalesinde kolay pozisyon üretilmesine de engel oldu.

İKİNCİ YARI BENFICA BASKILI OYNADI

Ev sahibi ekip Benfica ikinci yarıya oyunun kontrolünü tamamen eline alarak başladı. İkinci yarının ilk 20 dakikasında oyunu sarı lacivertlilerin yarı sahasına yıkan Portekiz temsilcisi, sağlı sollu ataklarla Fenerbahçe savunmasına zorlu anlar yaşattı. Pas yapmakta ve topu ayağında tutmakta güçlük çeken Fenerbahçe ise savunmadaki başarılı görüntüsüyle rakibine gol fırsatı vermedi. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Cocu ise 61. dakikada Valbuena'yı kenara alarak Mehmet Ekici'yi oyuna dahil etti ve orta sahada topu ayağında tutmayı hedefledi. Ekici'nin oyuna girmesiyle Benfica yarı sahasına daha çok geçmeye başlayan Fenerbahçe zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirmeyi başardı.

Son Dakika! Fenerbahçe, Benfica'ya 1-0 Mağlup Olarak Tur Şansını İstanbul'a Bıraktı

BENFICA ARADIĞI GOLÜ CERVI İLE BULDU

Fenerbahçe karşısında ikinci yarıda üstün bir futbol sergileyen Benfica, 69. dakikada Cervi ile golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Salvio'nun ceza sahası içine yerden yaptığı ortada topla buluşan 24 yaşındaki Franco Cervi, Dirar ve Isla'nın arasından yaptığı vuruşla kaleci Volkan Demirel'i mağlup etti ve skoru 1-0'a getiren isim oldu. Golden sonra Alper Potuk'u oyundan alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Roberto Soldado'yu sahaya sürdü ve beraberlik golü için kalan dakikalardaki en önemli kozunu kullandı. Son olarak Dirar'ı oyundan alıp Barış Alıcı'yı sahaya süren Cocu'nun bu hamleleri de fark yaratmayınca Benfica sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (95)

Konyalı:

Değişen birşey yok aynıfener sadece Aykut gitmiş Hollandalı teknik adam gelmiş bu takımdan bı cacık olmsaaazzz.

11
11
yanıtYanıtla
fenerdüşmanlarınıdıkıcı:

fener ist da hem turu atlar hem anladınız siz onu

12
8
yanıtYanıtla
Erkan:

Orada 1-0 yenilmek utanç verici bir şey deyil.Haftaya daha farklı olucaktır.

13
4
yanıtYanıtla
Cansu:

Derdin yoksa Fenerbahçeli ol :)

5
10
yanıtYanıtla
Turan:

Kardeş o kadar söyledik şurda, yorumlara yazdık yenilecekler diye, habire disslike attınız noldu? :D Fenerbahçe yemin ediyorum ülkenin avrupa puanına tepki olarak kurulmuş

4
10
yanıtYanıtla
Volkn:

Fener demekki çok koymuş ki fener düşmanları hepsi toplanms ;) merak etmeyin fenere abi dicek sinizzz

10
4
yanıtYanıtla
dürbünlü:

Üzülmeyin saygıdeğer fenerliler,,biz Kadıköy’ü Benficaya dar ederiz Allahın izniyle.

10
4
yanıtYanıtla
BEŞİKT(AŞK) TEK GERÇEK:

Bu BENFİCA feneri kadıköyde''de perişan eder. Fenerden bi cacık olmaz. Fenerin yapacağı tek şey Sahada Rakip takım oyuncu ve teknik direktörüne saldırsın. Malum yapmadığı şey değil. . .

6
8
yanıtYanıtla
baran bari:

he sayın cok bilmiş bir sen bide bejeke r gerçek

yanıt1
yanıt0
OSMANİYE:

BİZİ AVRUPADA TEMSİL EDEN BİR TÜRK TAKIMINI YABANCI ÜLKELERE KARŞI DESTEKLEMEK YERİNE MAL MAL YORUM ATANLAR VAR YA TAM DAYAKLIK. İÇİNİZDE ZERRE KADAR ADAMLIK KALMAMIŞ. SURATINIZA TÜKÜREYİM SİZİN GİBİ TÜRKÜN

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title