Haberler

    Fatih Terim, Akhisar Finalinden Sonra Kadroda Taşları Yerinden Oynattı

    Güncelleme:

    Son şampiyon Galatasaray, Süper Kupa'dan sonra Süper Lig'de de iş kazası yaşamak istemiyor. Sarı-kırmızılı takımda Süper Kupa'nın kaybedilmesi ve sergilenen kötü futbol endişe yaratırken, Teknik Direktör Fatih Terim acil eylem planını devreye sokma kararı aldı.

    Tecrübeli hoca, Akhisar maçında aksayan noktaları tespit ederken, transferlerin yetişmemesi nedeniyle kısa vadeli çözümler üretecek. Terim, hazırlık döneminin formsuz ve mutsuz ismi Gomis'e alternatifsiz olması yüzünden şimdilik dokunmayacak. Ancak Eren Derdiyok'un Akhisar maçında golle dönmesi teknik heyeti umutlandırdı. İşlerin sahada kötü gitmesi halinde Gomis'in yerini Eren alacak.

    KANATLARA ONYEKURU VE GARRY RODRIGUES GEÇİYOR

    Ankaragücü deplasmanında bir başka formsuz Feghouli kesilip yerine Nijeryalı futbolcu Onyekuru sahaya sürülecek. Feghouli'nin iyi görünmemesi ve Onyekuru'nun iyi bir kamp geçirmesi Terim'in bu konuda değişikliğe gitmesine neden oldu. Böylece ön tarafta kanatlar Onyekuru ile beraber Garry Rodrigues'e şans verecek. Galatasaray'da hayal kırıklığı yaratan performansı ile şimşekleri üzerine çeken Belhanda'ya da kulübe yolu gözüktü. Terim'in, Ankaragücü deplasmanında Faslı futbolcuyu keserek, kupada oyuna girdikten sonra takımın en iyisi olarak dikkatleri üzerine çeken Selçuk İnan'a şans vereceği öğrenildi. Böylece Selçuk İnan 10 numaralı pozisyona çekilecek.

    Diğer taraftan Akhisar maçında sakatlanan Nagatomo'nun yerine sol bekte Carole görev yapacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Selçuk İnan Ankaragücü Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
    500

    Yorumlar (23)

    KIŞ ASKERİ:

    olacakları yazıyorum: ligin 1. yarısı galatasaray istediğini alamaz fatih terim ve teknik hatalar yzünden sonra terim topçuları ve yönetimi suçlar sonra bir iki iyi transfer yapılır terim onları oynatacak pozisyon bulamaz kafasında sonra yine topçuları ve yönetimi suçlar, yönetim bu sefer susmaz terimi yollar arkasından küfürler eder taraftarlar yerine yeni hoca getirir o hoca 1-2 sene gs yi iyi götürür sonra biraz bocalayınca onu küfürle yollar terimi alkışlarla imparator diye geri getirirler

    9
    16
    yanıtYanıtla
    KIŞ ASKERİ:

    OLACAKLARI YAZIYORUZ SANA HA BENDE YOK DİYORSAN BU YAZININ ZEKATINDAN ARTAN ZEKAYI VERİRİZ

    yanıt1
    yanıt1
    Cinconlu:

    Fatih Kaybettikçe ben keyifleniyorum.

    6
    12
    yanıtYanıtla
    Y E Ö:

    FATİH TERİM KUPA KALDIRINCA NASIL OLUYORSUN MERAK ETTİM

    yanıt1
    yanıt1
    ANAN:

    . DA ZEVK ALIYORMU? BİR SOR BAKALIM.

    yanıt1
    yanıt3
    Hamdi Gurkaynak:

    Turkiyede 3 T var. Birisini al digerine vur, digerini al gonder uzay''a. Medya''yi da gonder Silivriye Oktar''in yanina. Ataturk''u dirilt ve Turkiye''yi yeniden yarat. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3
    11
    yanıtYanıtla
    no name:

    hocam istediğiniz kadar kadro değişikliğine gidin süperlige hasret bi taraftar bi takım ankarada o atmosferde size o macı vermezler küllerinden doğmuş bir takımdan bahsediyosunz

    6
    8
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    3 GÜN ÖNCE AKHİSAR KARŞISINDA BİZİ, DÜN AKŞAMDA FENERİ BENFİCA DEPLASMANINDA GÖRÜNCE DEDİM Kİ; BU GALATASARAYDAN BİR İŞ ÇIKMAZ BU SENE. FENER 3 BÜYÜĞÜN EN İYİ TOP OYNAYANI ŞU AN, BU YIL ŞAMPİYONLUĞA EN YAKIN ONLAR DURUYORLAR. YANİ BU YIL MUZ CUMHURİYETİ GALATASARAY İMPARATORLUĞUNU YENECEK GİBİ EH BAZEN KEDİ ASLANI BOĞABİLİYOR.

    4
    10
    yanıtYanıtla
    emre:

    90 DAKIKADA 2 SUT 1 KORNER KULLANAN TAKIMA IYI DIYORSAN SEN BU ISTEN ANLAMIYORSUN DOSTUM

    yanıt2
    yanıt1
    ŞAPKACI:

    EMRECİĞİM. ANLADIĞIM YETER BANA. BEN FENER SADECE BİZDEN İYİ DEDİM O KADAR. BİZ BU YIL KOŞAMIYORUZ BİLE. BENCE F. TERİMİN KONDİSYON YÜKLEME İŞİ EKSİK. TUDOR ZAMANINDA FİŞEK GİBİ KOŞANLAR NERDE? FATİH HOCA TAKIMI GAZLA ÇALIŞTIRAN BİR ADAMDIR BAŞKA BİR BİLGİSİDE YOKTUR. ÖLÜ GOMİSİ AKHİSARA KARŞI 120 PENALTILARA KADAR NİYE TUTTU. NOT: BEN FUTBOLDAN AZ ÇOK ANLARIMDA SEN OKUDUĞUNU PEK ANLAMIYOR GİBİSİN. ÖPTÜM YANAKLARINDAN.

    yanıt2
    yanıt1
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title