Haberler

Phillip Cocu, Stoke City'nin Stoperi Martins İndi'yi İstiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, vatandaşı olan Stoke City'nin stoperi Bruno Martins İndi'yi sarı-lacivertli kulübe getirmek için çabalıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, stoper mevkisi için son dönemde ismi öne çıkan Bruno Martins İndi için yönetime ısrarlı davranıyor.

Premier Lig'den düşen Stoke City'de maliyetli isimlere yol veriliyor. Shaqiri'yi Liverpool'a satan Ada ekibi, Kevin Wimmer'i da Hannover'e kiralık olarak yolladı. Ashley Williams'ı transfer eden Stoke City, İndi'yi de satmayı düşünüyor.

KONTRATI 2022'DE SONA ERİYOR

Sezonun yeni başladığı Championship'te pazar günü Leeds United karşısında Stoke City formasıyla sahaya çıkan Hollandalı futbolcuyu kulübü bonservisiyle vermek yerine kiralık olarak göndermeyi düşünüyor. Teknik direktör Cocu'nun da vatandaşıyla görüşerek Hollanda Milli Takımı'nda oynaması için Fenerbahçe'nin önemli bir avantaj sağlayacağını anlatığı öğrenildi. Stoke City ile sözleşmesi 2022 yılında sona erecek başarılı stoper, daha önce Feyenoord ve Porto gibi takımlarda da oynamıştı.

(Haber 7)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Stoke City Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

ahiretyolcusu:

ali koc kandiriyor taraftarlari hani transferler , hani cebinden para koyacakti yahudinin canini al parasini alma demisler

2
2
yanıtYanıtla
haddini bil:

o değilde bu comoli ne iş yapıyor hani bir transfer dahi olmadı. anca görüşüyor ikna etmeye çalışıyor sonuç nerede

1
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

onu aldık bunu aldık şuna alacaz derken benfica tosladı gecti elenmezseniz iyidir

1
1
yanıtYanıtla
teolog33:

Stoper mevkine mutlaka bir transfer yapılması şart. Eğer yapılmazsa, şampiyonlukta hayaldir. Ancak, Nostadler''in performansı Skertel''le birlikte iyi değildi. Birbirlerini tamamlayan bir görüntü çizemediler. Ancak geriden oyun kuran bir stoper olursa bu durum hem ligde hem de Avrupa''da mutlaka Fenerbahçe''nin lehine olacaktır. Bir de santrafor mevkiine oyuncu alınması gerekir. Fakat FFP bahane edilerek oyuncu almakta geri durmaları kendi alehlerine olur. Onun için bir an önce transfer sonuçlan

0
1
yanıtYanıtla
adındeniz:

la olum bir tane transferle olur mu bu iş

1
0
yanıtYanıtla
METİN:

ya inanmayın bu transfer haberlerine bu saatten sonra transfer falan olmaz kapandı transfer sezonu

1
0
yanıtYanıtla
fatih gül:

bruno martins indi yeni forma fenerbahce istanbul sari lacivert kadikköy sükrü saracoglu istanbul sabiha gökcen atatürk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title