Haberler

Akaryakıt İstasyonunda Dehşet Anları Kamerada.

Akaryakıt istasyonunda dehşet anları kamerada.

Akaryakıt istasyonunda dehşet anları kamerada... Arabasını yıkamayan lastikçiyi kurşun yağmuruna tuttu

Önce ayaklarına sıktı sonra kurşun yağmuruna tuttu

Seyir halindeki otomobile 10 el ateş etti ve lastikçiyi öldürdü

Otomobil önce başka bir araca sonra ağaca çarparak durdu

Teslim olmamak için polise ateş etti

Olayda kullandığı silahı uzman çavuştan zorla almış

Ankara'da arabasını yıkamayan lastikçiyi önce ayaklarından vurup daha sonra kurşun yağmuruna tutarak öldüren 'Terör Ahmet' yakalandı

Cinayet anı anbean arabanın kamerası ile birlikte güvenlik kameralarına yansıdı

ANKARA - Ankara'da çevredeki esnaf tarafından 'Terör Ahmet' diye bilinen kişi, bir benzinlik istasyonunda arabasını yıkamadığı için tartıştığı lastikçiyi ayaklarından silahla vurdu. Terör Ahmet, yaralı halde olay yerinden arabayla kaçmaya çalışan lastikçiyi kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Daha sonra polis tarafından köşeye sıkıştırılan katil zanlı, teslim olmamak için polise ateş etti. Cinayet anı anbean arabanın kamerası ile birlikte güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çevredeki esnafa kan kusturan ve esnaf tarafından 'Terör Ahmet' diye bilinen Ahmet Işık, 1 Ağustos günü sabah saatlerinde 06 CCD 53 plakalı lüks otomobiliyle Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan benzinlik istasyonuna geldi. Işık burada lastikçi Şevgi Okumuş'un yanına giderek arabasını yıkamasını istedi. Okumuş, "Bu benim işim değil" cevabını verdi. Bunun üzerine sinirlenen Işık, sağa sola küfür etmeye başladı. Işık ve Okumuş arasında yaşanan gerginlik sonucu, Terör Ahmet silahını çıkartarak istasyon çalışanı lastikçi Şevgi Okumuş'a 4 el ateş ederek ayaklarından yaraladı. İstasyonda panik yaşanırken, Terör Ahmet rahat şekilde hareket etmeye devam etti.

Seyir halindeki otomobile 10 el ateş etti ve lastikçiyi öldürdü

Yaralı Okumuş, fırsat bulduğu anda, çalışır vaziyette bulunan Terör Ahmet'in lüks arabasına binerek olay yerinden kaçmak istedi. O sırada şoför koltuğunun yanında oturan C. A. arabadan atlarken, yaralı Okumuş gaza basarak uzaklaşmaya başladı. Yaraladığı lastikçinin kaçtığını fark eden Terör Ahmet, elindeki silahla arabaya 10 el ateş etti. Açılan kurşunlar sonucu, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Okumuş, seyir halinde giden araç içerisinde hayatını kaybetti.

Otomobil önce başka bir araca sonra ağaca çarparak durdu

Araç ise seyir halinde olan bir başka otomobile çarptıktan sonra, olay yerinden 500 metre uzaklıktaki bir ağaca çarparak durdu. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen ilgili yerlere bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, hayatını kaybeden Okumuş'un cansız bedenini otomobilden çıkarırken, polis ekipleri de olay yerine güvenlik şeridi çekti. Durum daha sonra Olay Yeri İnceleme birimine bildirildi. Ekipler olayla ilgili tüm delilleri titizlikle topladı. Okumuş'un cansız bedeni Savcı'nın incelemelerinden sonra Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Teslim olmamak için polise ateş etti

Daha sonra durum Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine bildirildi. Olay yerine intikal eden Cinayet Büro dedektifleri, olay yerinden kaçan Ahmet Işık'ın peşine düştü. Yaşanan kovalamaca sonucu Işık, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde köşeye sıkıştırıldı. Köşeye sıkışan Terör Ahmet, teslim olmamak için polise silah çekti. ekiplerin tüm çabasına rağmen sakinleşmeyen Işık, polislere ateş etti. Şans eseri yaralanan olmazken, polis ekipleri çevredeki sivil vatandaşlardan dolayı ateş etmedi.

Olayda kullandığı silahı uzman çavuştan zorla almış

Işık daha sonra elindeki silahı kafasına dayadı ve intihar edeceğini belirtti. Polis ekipleri Işık'ın bir anlık dalgınlığından yararlandı ve Işık'ı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Ahmet Işık'ın yapılan üst aramasında birçok sahte kimlik ele geçirildi. Öte yandan terör Ahmet'in, 7 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. Ayrıca Işık'ın olayda kullandığı silahı, olayın yaşandığı gün bir eğlence merkezinde aynı masada oturduğu asker olan uzman çavuş B. B.'den zorla aldığı belirlendi.

Terör Ahmet cezaevine gönderildi, asker hakkında soruşturma başlatıldı

Gözaltına alınan Ahmet Işık, emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi. Işık, çıakrıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, silahı Terör Ahmet'e kaptıran uzman çavuş B. B. hakkında idari işlemin başladığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

Fatih:

Ah be abla Allah rahmet eylesin..

0
0
yanıtYanıtla
Hatice okumuş:

Bidonda benzin almak istemiş eşime küfür ediyormuş yanına çağırmış eşim ısrarla yanına gitmek istememiş ama o 3 kez küfedince üçüncü de gitmiş sonra ateş ediyor yıka yok orası yanlış lütfen medya yanımda olsun emekli ekmeği peşindeydi eşim ,nerde yetim öksüz varsa onun yanındaydı çok iyi insandı ben onsuz nasıl yaşarım Allah dayanma gücü versin paramparça olduk yavrumla

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title