Haberler

Arabasını Yıkamayan Lastikçiyi Kurşun Yağmuruna Tutan Katil Yakalandı

Güncelleme:

Ankara'da arabasını yıkamadığı için tartıştığı lastikçiyi önce ayaklarından silahla vurup, daha sonra kurşun yağmuruna tutarak öldüren katil yakalandı.

Olay, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çevredeki esnafa kan kusturan ve esnaf tarafından 'Terör Ahmet' diye bilinen Ahmet I., 1 Ağustos sabahı 06 CCD 53 plakalı lüks otomobiliyle Turgut Özal Bulvarı üzerindeki akaryakıt istasyonuna geldi. Ahmet I., arabasını yıkamasını istediği lastikçi Şevgi Okumuş'un "Bu benim işim değil" cevabı üzerine küfrederek istasyon çalışanını 4 el ateş ederek ayaklarından yaraladı. Yaralı Okumuş, çalışır vaziyetteki Ahmet I.'nın arabasına binerek kaçmak istedi. O sırada şoför koltuğunun yanında oturan C.A. arabadan atlarken, lastikçinin kaçtığını fark eden Ahmet I. silahla arabaya 10 el ateş etti.

SİLAHI BİR UZMAN ÇAVUŞTAN ZORLA ALMIŞ

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Okumuş seyir halindeki aracın içerisinde hayatını kaybederken, araç bir otomobile ve bir ağaca çarparak durdu. Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ekipleri Okumuş'un cansız bedenini araçtan çıkarırken, polis ekipleri de olay yerine güvenlik şeridi çekti. Okumuş'un cenazesi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri kaçan Ahmet I.'nın peşine düştü. Yaşanan kovalamaca sonucu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde sıkıştırılan "Terör Ahmet" lakaplı Ahmet I., polislere ateş açtı. Daha sonra silahı kafasına dayayan Ahmet I.'yı bir anlık dalgınlığından yararlanarak etkisiz hale getiren polis, zanlının üzerinde birçok sahte kimlik ele geçirdi. 7 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu öğrenilen Ahmet I.'nın olayda kullandığı silahı olayın yaşandığı gün bir eğlence merkezinde aynı masada oturduğu Uzman Çavuş B.B.'den zorla aldığı belirlendi.

Arabasını Yıkamayan Lastikçiyi Kurşun Yağmuruna Tutan Şahıs Yakalandı

"TERÖR AHMET" CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan Ahmet I., emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, silahını kaptıran Uzman Çavuş B.B. hakkında ise soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500

Yorumlar (236)

Barba:

Bunların cezasını öldürülen masumların yakınları kesmelidir. Ateş düştüğü yeri yakar çünkü. Ha, yakını kesmezse bu tiplere kuduz it muamelesi yapılıp imha edilmelidir! Şunun neresi ıslah olacak hapishanede?

51
1
yanıtYanıtla
Co hart:

Yani bu rahatlık ne ya bi uzman çavuş silahını nasıl verir ya.Uzman çavuş görevinden atılsın bu adamda müebbet cezası alsın.

51
0
yanıtYanıtla
kadir:

idam idam idaaaaaaaaaammm

39
1
yanıtYanıtla
Ari-sili:

Terör Ahmetmiş,bu tip davranan suçluları,bir araya toplayıp içlerinden birini bu suçu işleyenlrin önünde önce işkence edeceksin,sonrada beni öldürün artık diye yalvartıcaksın,en sonunda da kafasına sıkacaksın,bak ozamn bu şerefsizler tahliye olduklarında yine aynı suçu işlerlerse başlarına neler geleceğini etraftaki zorbalara da anlatsın

39
0
yanıtYanıtla
BOMBACI:

yeni bir küfür bulmam lazım bu ite eskiler bunu kesmez Peh törör ahmetmiş. . . koskoca gölbaşı da şu çakalı kuzuya çevirecek hiçi adam kalmadı yani. . .

34
1
yanıtYanıtla
ali ak.:

adam polise ateş ediyor bizimkiler fırsat kolluyor yakalamak için yuh . . sıkacan bitecek. halkı kurtaracan bu baş belasından. böyle insanların vatana millete faydası olmaz.

35
0
yanıtYanıtla
kemal t..:

5 sene yatar çıkar gariban lastikçiyi öldürdü diye birde mafya olur al sana bela. . .

yanıt3
yanıt0
Dersimli:

Sayin yetkililer devlet buyukleri bu teroristleri toplumdan uzaklastirmali. Bu teroristler heryerde mevcut seyirci kalmamalari gerek yazik degilmi olen vatandasa yaziklar olsun...

32
0
yanıtYanıtla
KORKAK K...K:

Madem delikanlısın neden adamla kavga etmek yerine silahını çekip vurdun kancık

30
0
yanıtYanıtla
Hak58:

Bu adam yıllardır esnafa terör estirirken benim polisim jandarmam benim devletim bir garibanın öldürülmesinimi bekledi

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 236 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title