Haberler

Dikkatli ve Sabırlı Olmalıyız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, LASK Linz maçı öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı. Sabırlı ve dikkatli olmaları gerektiğini belirten Güneş, Brezilyalı yıldız Adriano'nun da durumunun belirsiz olduğunu açıkladı. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Avusturya ekibi LASK Linz'i konuk edecek olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Torshavn maçlarının gol yemeden tamamlanmasının önemli olduğunu söyleyen Güneş, "Avrupa'daki her maç önemli. İlk maçta gol yemeden kazanmak bir avantajdır. Rakibimiz iyi kapanan ve kontratakla gol arayan bir ekip. 3-4 yıldır birlikte oynayan oyunculardan oluşuyorlar. Oyun disiplinleri iyi. İyi kapanarak çıkmayı bilen bir takım. Dikkatli olmalıyız, sabırlı olmalıyız, savunma anlayışını kırabilmek ve gol atarak kazanmak için çok çalışacağız" dedi.

"UMARIM SONUÇ OLARAK EN İYİ KADRO ORTAYA ÇIKAR" Transferle ilgili konuşan Güneş, "Transfer konusunda ay sonuna kadar çok zaman var. Transferde bir gün de çoktur 30 gün de azdır. Transferin olması için ekonomik şartların oluşması lazım. Bazen kalmasını istediğiniz oyuncular gidebilir. Almak istediğiniz kişiler gelmeyebilir. Yönetimin bize verdiği görev, eldeki oyuncularla çalışıp başarılı olmaktır. Umarım sonuç olarak en iyi kadro ortaya çıkar. Şu anda elimizdeki oyuncularla yarışacağız. Şikayet etmeden, elimizdeki oyuncularla el ele vererek taraftarlarımızın istediği Beşiktaş'ı ortaya sürmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"EN İYİ OYUNCULARLA YARIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ" Camia olarak henüz sezon başında hava yakalamadıklarını söyleyen Şenol Güneş, "Sezona yeni girdik. Çalışmaya, tecrübeye, kaliteye ve maçlara bakarak oyuncu değerlendirmesi yapacağız. Takım, ligdeki 4-6 haftanın ardından çizgisini gösterir. Oraya gelene kadar kayıp yaşamadan gitmek istiyoruz. Bu turdan sonra bir mücadelemiz daha olacak. En iyi oyuncularla yarışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Takımın durumuyla ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan başarılı çalıştırıcı, "Bunu söylemek için oyuncuların tamamının bir arada olması gerekiyor. Şu aşamada bu yarışı yapabileceğimizi düşünüyoruz. Maçları kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Çok çalışarak, isteyerek tüm maçları kazanmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"VİDA'NIN MORALİ İYİ" Dünya Kupası'nın ardından takıma dahil olan Vida'nın moralinin yerinde olduğunu söyleyen Şenol Güneş, "Vida takımın bir parçası. Herhangi bir sorunu yok. Morali iyi, değerli bir oyuncu. Geçen sezon verimli ve uyumlu iki oyuncu vardı. Onların arkasında kaldı. Şimdi de takıma geç geldi. Direkt oynayabilecek bir oyuncu. Transferde onunla ilgili değerlendirme gelirse, şartlar uyarsa olabilir. Resmi bir teklifin gelmediğini söylediler. Transferde en çok konuşulan Vida olmuştu, en az konuşulan Fabricio gitti" açıklamasında bulundu.

"ADRİANO'NUN DURUMU NETLEŞMEDİ" Pazar günü yapılan antrenmanda sakatlanan Adriano'nun durumunun belirsiz olduğunu sözlerine ekleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Adriano'nun durumu yarın netlik kazanacak. Bugün durumuna bakıp son kararı vereceğiz" dedi. Kaleci Tolga'yla ilgili bir soruyu yanıtlayan Güneş, "Bulunduğumuz şartlar onu daha istekli ve sorumlu hale getiriyor. Umarım şansızlık yaşamaz. Bunu yaşamazsa bize çok katkı sağlar" dedi. Son olarak hücum hattıyla ilgili konuşan başarılı hoca, "Negredo çalışıyor. Hiçbir sorunu yok. Kalırsa duygusal kırılması olmaz. Negredo satıldığında ekonomik yük düşüşe geçer, hem de para kazanabilirsiniz. İyi oyuncu, sıradan bir isim değil. Vagner Love da öyle. Onları oynasınlar diye aldık. Takımı taşıdıklarında kimsenin gitmesini istemem" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş LASK Linz Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title