Haberler

    Hücum Gücü!

    Başakşehir maçıyla sezonu açacak Trabzonspor, hücum hattına güveniyor. Tecrübeli ve genç isimlerin kalitesi umutları artırıyor.

    CELAL UMUT EREN
    Spor Toto Süper Lig'de sezonu zorlu Başakşehir deplasmanında açacak olan Trabzonspor'da artık geri sayım başladı. Ünal Karaman idaresinde yeni sezon zirve hattında olmak isteyen bordo-mavililerde, en büyük güveni hücum hattı veriyor.
    Karaman'ın elindeki kadroda başta tecrübeli isimler Burak Yılmaz, Olcay Şahan, Jose Sosa ve Hugo Rodallega olmak üzere genç isimler Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür isimleri öne çıkıyor. Transferdeki zorluklar ve ekonomik anlamda temkinli adımlar nedeniyle kadro konusunda adımlarını planlı atmaya çalışan Karadeniz ekibi, Ünal Karaman önderliğinde maksimum verimi almaya çalışacak.
    İyileşme süreci sonrası Burak Yılmaz'a çok güvenen Karaman, genç yıldızları Yusuf ile Abdülkadir'i sürekli joker olarak kullanacak. Sosa ve Olcay da tecrübeli teknik adamın planlarında önemli yer tutacak. Bu arada, Trabzonspor, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü. Ünal Karaman yönetimindeki takım, taktik ağırlıklı çalıştı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ünal Karaman Trabzonspor Başakşehir Karaman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title