Haberler

Genç Judoculara Bayram Elbisesi Dağıtıldı

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ilçedeki 260 judocuya bayram elbisesi dağıttı.

Karabağlar Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan törende konuşan Tunç, judo antrenörü Münir Tunç ve ekibinin önemli başarılara imza attığını söyledi.

Tunç ve ekibinin Karabağlar'da antrenman yaptığı okullara gereken desteği vermeye devam edeceklerini bildiren Tunç, şöyle konuştu:

"Yakında Yunus Emre Mahallesindeki spor salonumuz açılacak. Orası her zaman hizmetinizde olacak. Bunun dışında da Karabağlar'da 10 tane açık spor alanı yapıyoruz. Bunlar da yakında hizmete girecek. Halı saha, basketbol, voleybol gibi sporlarla uğraşanlar için hazırlanan alanlar bunlar. Karabağlar'da gençler spor yapabileceği alanlara rahatlıkla ulaşabilecek."

Milli Takım Judo Antrenörü Münir Tunç da yetiştirdikleri sporcuların dünyanın bir çok ülkesinde İstiklal Marşı'nı okuduğunu belirterek, "Ay-yıldızlı bayrağımızı selamladılar. Dünya şampiyonaları dahil Avrupa'da yapılan etkinliklerde dereceler alan judocular yetiştirdik. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Kurban Bayramı Mehmet Sadık Karabağlar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title