Haberler

    Fatih Tekke'nin Gönlünde Trabzonspor Yatıyor

    İstanbulspor'la anlaşmadan önce adı Trabzonspor'la da anılan Fatih  Tekke, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
    Tekke, bu mesleğe başlama ve hedef koyma nedeninin bordo-mavili ekip  olduğunu belirterek, "Trabzonspor taraftarının bunu çok istemesi iyi işler  yaptığımızın göstergesi. Sadece sonuçsal değil, manevi olarak da bağımız var.  Bunun karşılığını vermek istiyorum ama bu işlerde biz karar verme pozisyonunda  değiliz. Bu mesleğe başlama ve hedef koyma nedenimiz Trabzonspor'dur. Allah'ın  bana birgün Trabzonspor'da çalışmayı nasip edeceğini düşünüyorum. Taraftarımız bu  isteği beni son derece mutlu ediyor. Şimdilik Ünal Karaman ağabey var o görevde  ona destek vermemiz lazım. İnşallah Trabzonspor'umuz bu ağabeylerimizle başarılı  olur. Doğru zamanda teknik direktör olarak Trabzonspor'da görev almak isterim."  diye konuştu.
    Trabzonspor formasını 10 sezon giyen ve 2004-2005 sezonunda da gol  kralı olan Tekke, Trabzonspor'un son dönemlerde kadro yapısı nedeniyle sorun  yaşamadığını ifade ederek, şunları aktardı:
    "Türkiye'de futbolun gerçek aktörlerinin bu işin içinde olması  gerektiğini düşünüyorum. Bugün Türkiye'de bütün kulüplerimizde bu aktörler  dışarıda, bütün olmaması gerekenler ise içeride. Trabzonspor'da bunun sancısını  çekiyor. Şu an yapılan birçok şeyi doğru buluyorum. Altyapıdan Yusuf Yazıcı ve  Abdülkadir Ömür gibi oyuncular çıktı. Trabzon'un o topraklarında o yetenekler var  onlar çıkacaklar. Bu oyunculara taraftarımızında sabır göstermesi gerekiyor. Fark  oluşturmak için biraz sabırlı olmamız gerekiyor."
    "Türkiye'nin en genç kadrolarından biriyle mücadele edeceğiz"
    Spor Toto 1. Lig ekibi İstanbulspor'un teknik direktörü Fatih Tekke,  bu sezon genç bir kadroyla mücadele edeceklerini dile getirdi.
    Geçen sezonki kadrolarından 7-8 oyuncunun ayrıldığını kaydeden Tekke,  "İki, üç tane transfer yaptık. Çalışmalar genel hatlarıyla çok iyi geçti. Yeni  bir takımız problemli bölgelerimiz var. Gençlerden oluşan Türkiye'nin en genç  kadrolarından biriyle mücadele edeceğiz. Bizim futbol bakış açımız Türkiye'deki  futbol açısından çok farklı. Özellikle İstanbulspor'u tercih etmemin sebebi de  bu." şeklinde konuştu.
    "Pozisyon bilgilerinin eksik olduğunu düşünüyorum"
    40 yaşındaki teknik adam, genç oyuncularla çalışmayı sevdiğini  belirterek, şöyle devam etti:
    "Genç oyunculara tecrübelerimizi aktarabilmek ve gelişimlerini görmek  beni çok mutlu ediyor. Kolay mı tabii ki değil. Tecrübe futbolda çok önemli bir  unsur. Ülkemizde futbolcularımızın bu oyuna uygun olarak oynadığını düşünmüyorum.  Pozisyon bilgilerinin eksik olduğunu düşünüyorum. Doğru oynayarak, sahayı doğru  hissederek, oynamak istiyoruz. Futbolda her şey skora bağlı. İyi çalıştık, bunun  ödülünü hemen almak futbolda gerçekçi değil. Genç oyuncularla coşkuyla, duyguyla  oynadığınız zaman skor alabilirsiniz ama ben hoca olarak zaman geçtikçe futbol  oynuyoruz diyebilmeliyim."
    Takımın transfer ihtiyacı olduğunu aktaran Tekke, "İhtiyacımız var  diye çok oyuncu transfer etmeyi doğru bulmuyorum. Hedefimiz istediğimiz gibi  giderse play-off ve şampiyonluk ama ilk hedefimiz bunlar değil. Oyuncularımıza  ilk önce bu oyunu öğretmek ve  gelişimlerini sağlamak istiyoruz. Oyuncularımıza  ilk önce bu oyunu öğretmek ve gelişimlerini sağlamak istiyoruz. Çok eksik  bölgelerimiz var, 7-8 tane oyuncu gitti diye 10-11 tane oyuncu almak benim ve  kulübün misyonuna uymuyor. Şu ana kadar istediğim iki oyuncu vardı onlar da  olmadı. Transfer döneminin sonunda kaliteliyse, hazır ve bizim yapımıza uygunsa  transfer yapabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.
    Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında sahasında Afjet Afyonspor ile  karşılaşacakları müsabakanın zor geçeceğini anlatan Tekke, "Takıma güvenim tam.  Kendi sahamızda oynayacağız. Kolay geçeceğini düşünmüyorum. Bu ligde tüm maçlar  zor geçecek. Umarım iyi bir oyun ve skorla ayrılırız. Bu tip maçlar çok zordur.  Kalitemizi ve ruhumuzu ortaya koyarsak galip geliriz." şeklinde görüş belirtti

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title