Haberler

Vizyonda Bu Hafta

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. İşte o filmler:

Beni Satan Casus

Beni Satan Casus, iki gün boyunca aksiyon dolu maceralara atılan Audrey ve Morgan'ın hikayesini anlatıyor. 30'lu yaşlarında olan Audrey ve Morgan, birbirlerinin en yakın arkadaşıdır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, sakin olsa da ikisini de tatmin etmemektedir. Öne çıkan hiçbir noktası olmayan sıradan hayatları, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam, iki kadının hayatını altüst eder. Eski sevgilisinin ajan olduğunu öğrenen Audrey ve ona yoldaşlık etmeye kararlı olan Morgan, kendilerini bile şaşırtarak maceraya atılırlar. Avrupa boyunca peşlerindeki suikastçılardan kaçan ekip, bu süreçte dünyayı kurtaracak bir plan yapmak zorundadır. Uluslararası bir komploya karışan ikilinin her şeyi çözmek için zamanı bir hayli kısıtlıdır... Ghostbusters ve "Saturday Night Live"ın 2 Emmy ödüllü yıldızı Kate McKinnon ile "Siyah Kuğu" ile Altın Küre'ye aday gösterilen güzel oyuncu Mila Kunis'in başrollerini üstlendiği komedi filminin yönetmen koltuğunda "Life Partners" filmi ile tanınan Susanna Fogel oturuyor. Yönetmen Fogel ile Emmy adayı David Iserson'ın senaryosunu kaleme aldığı filmin kadrosunda Justin Theroux, Gillian Anderson, Sam Heughan, Hasan Minhaj gibi isimler yer alıyor.

Bitmeyen Gece

Bitmeyen Gece, alternatif bir tedavi yöntemi denemek için gizemli bir kulübeye giden bir aile ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. James ve karısı Casey iki çocukları ve yakın bir arkadaşları ile birlikte hafta sonu tatili için Oregon'un ücra bir yerin gider. Bu aslında bir tatilden çok bir arayıştır. James'e ölümcül bir kanser teşhisi konulunca Casey alternatif bir tedavi yöntemi denemek için bu geziyi planlar. Burada iyileştirici bir etkisi olduğu söylenen bir kulübeye giderler. Yakacak odun aramak için karla kaplı ormana giden James yerde baygın halde yatan bir kadın görür. James, kadını apar topar kaldıkları kulübeye götürür. Yardım etmeye çalıştıkları gizemli kadın, ailenin hayatını sonsuz dek değişmesine neden olacak birçok olaya sebep olur. Yönetmen koltuğunda Brad Baruh'un oturduğu filmin senaryosunu Irving Walker kaleme alıyor. Korku türündeki filmin oyuncu kadrosunda Brea Grant, AJ Bowen, Barbara Crampton, Sophie Dalah, Elise Luthman gibi isimler yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Kenton Drew Johnson'ın üstlendiği yapımın müzikleri Joseph Bishara'ya ait.

Çılgın Baskın

Çılgın Baskın, özel bir time girmeye çalışan polis memuru Johanna'nın hikayesini konu ediyor. Polis memuru olan Johanna'nın en büyük hayali, tehlikeli operasyonlarda görev alan özel bir time girebilmektir. R.A.I.D. isimli bu özel tim en yetenekli polis teşkilatı üyelerinden oluşmaktadır ve her gün hayat kurtarmaktadır. Genç kadın hayalini gerçekleştirmek için sloganı "Çağrıma Daima Cevap Ver" olan timin elemelerine başvurur. Fakat bu durum eğitim biriminin şefi tarafından hoş karşılanmaz, zira şef kadınların ekipte yeri olmadığını düşünmektedir. Ancak Johanna'nın babasının bakanlıktan olması sebebiyle kadının ekibe katılmasını engelleyemez. Sakar ve çocuksu Johanna, ekibe girmeyi başarsa bile, bir de sürekli kendisini ekipten göndermek isteyen eğitim şefine kendini kanıtlamak zorunda kalacaktır...

Filmin yönetmenliğini üstlenen Dany Boon aynı zamanda filmin sinir bozucu eğitim şefi rolünü de üstleniyor. Senaryoda ise yönetmenle birlikte Sarah Kaminsky imzası var. Johanna karakterini Alice Pol'ün canlandırdığı filmin oyuncu kadrosunda Michel Blanc, Yvan Attal, Sabine Azéma ve Patrick Mille gibi isimler de yer alıyor.

Dovlatov

Dovlatov, 70'lerin Sovyet Rusya'sında yaşayan ironik yazar Sergei Dovlatov'un hayatının altı gününü anlatıyor. Zamanını eserlerinin yayımlanması için koşturarak geçiren Dovlatov, Sovyet dergileri ve gazeteleri tarafından sürekli reddedilir. Yazılarının yayımlanması için Yazarlar Sendikası'na üye olması gerekir. Gündüzleri üyelik için koşuşturup bir yandan da ufak yazı işleri ile uğraşırken akşamları ise diğer sanatçı ve yazarlarla bir araya gelir. Filmde oldukça üretken bir yazar olan Dovlatov'un yaşamından alınan kesitler üzerinden dönemin kültürel ve siyasi portesi de sergileniyor. 1970'lerde sanatın devlet eliyle baskılandığı bir atmosferde geçen filmin yönetmen koltuğunda 2015'te Under Electric Clouds ile Gümüş Ayı ödülünü kazanan Rus yönetmen Alexey German oturuyor. Yönetmen German ile Yulia Tupikina'nın senaryosunu kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Milan Maric, Artur Beschastny, Danila Kozlovsky, Helena Sujecka, Anton Shagin, Elena Lyadova gibi isimler yer alıyor.

Durumunu Güncelle

Durumunu Güncelle, telefonuna yüklediği büyülü dünya hayatı değişen bir gencin hikayesini anlatıyor. Anne ve babası kısa bir süre önce ayrılan Kyle Moore, yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Yeni bir okula başlayan Kyle içn işler pek de yolunda değildir. Okulda diğer öğrenciler tarafından pek de sevilmemiştir fakat telefonuna yüklediği büyülü bir uygulama her şeyi değiştirir. Kyle'ın tüm paylaşımları uygulama sayesinde gerçek olur. Uygulamanın gönderdiği talimatları harfiyen yerine getiren Kyle mükemmel olarak adlandırdığı bir hayata kavuşur. Artık okulun gözde öğrenci olmuştur hatta okuldaki iki güzel kızın kalbini çalmayı başarır. Ancak bir süre sonra yarattığı bu hayatın pek de mükemmel olmadığını anlar. Başrollerini Ross Lynch, Courtney Eaton ve Olivia Holt'un üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Scott Speer oturuyor. Jason Filardi'nin senaryosunu kaleme aldığı filmin kadrosunda ayrıca Harvey Guillen, Gregg Sulkin, Brec Bassinger, Maude Green, Markian Tarasiuk gibi isimler yer alıyor. Russ T. Alsobrook'un görüntü yönetmenliğini üstlendiği komedi türündeki filmin müzikleri ise Çılgın Dostlar 3, Kapak Güzeli, Los Angeles'ta Gizli Görev gibi filmlerin müziklerine de imza atan Jeff Cardoni'ye ait.

Ev Kadını Ev Kadını, babası ve kardeşinin annesi tarafından öldürülmesinin ardından gerçeklikle bağı kopmaya başlayan Holly'nin hikayesini anlatıyor. Karlı bir akşamda, küçük Holly'nin kardeşi ve babası, cinnet geçiren annesi tarafından hunharca öldürülür. Yaşadığı bu korkunç olay Holly'nin yaşamını alt üst eder. Yaşananların üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen Holly kabus görmeye devam eder. Eski bir arkadaşıyla beklenmedik bir karşılaşması ise her şeyi daha da karıştırır. Arkadaşı Holly'yi ünlü bir medyumun lideri olduğu değişik, tarikat tarzında bir grup ile tanıştırır. Medyum Holly'ye özel bir ilgi gösterir ve onun yüzünden tüm kabusları gerçek olur. Filmin yönetmen koltuğunda 2015 yapımı korku filmi Baskın filmi ile oldukça büyük beğeni kazanan Can Evrenol oturuyor. Klostrofobi, seksüellik, aile ve karabasan temalarının işlendiği filmin oyuncu kadrosunda David Sakurai, Defne Halman, Clémentine Poidatz, Ali Aksöz gibi isimler yer alıyor. yer alıyor. Senaryosunu Can Evrenol ve Cem Özüduru'nun birlikte kaleme alığı, görüntü yönetmenliğini ise Tayman Tekin'in üstlendiği filmin müzikleri ise Antoni Maiovvi'ye ait.

Gizem Treni

Gizem Treni, Memhis'te geçen üç ayrı hikayeyi konu ediyor. Aynı otelde mesken tutan ancak birbiriyle hiçbir şekilde karşılaşmayan üç insan, ayrı ayrı karşımıza geliyorlar. Filmde Carl Perkins hayranı bir adam olan Jun ile Kral Elvis Presley hayranı Mitsuko'nun; kocasının cenazesini Roma'ya götürmeye çalışan bir dul ile aynı otelde odasında kalan kaçak bir kadının ve eşi tarafından terk edilen bir adam ve onun kayınbiraderinin hikayesi anlatılıyor. Elvis efsanesinin üzerinden başlayarak hiç dinmeyen mizahıyla izleyenini birkaç karakterin zihnine sokan Gizem Treni, kendi hayran kitlesini oluşturan, günümüz sinemasının en özel yönetmenlerinden biri olan Jim Jarmusch sinemasının kısa bir kılavuzu niteliğinde. Birbiriyle hiç karşılaşmayan kahramanların yer aldığı filmin kadrosunda Masatoshi Nagase, Yüki Kudö, Nicoletta Braschi, Screamin' Jay Hawkins, Elizabeth Bracco gibi isimler yer alıyor.

Meg: Derinlerdeki Dehşet

Meg: Derinlerdeki Dehşet, tarihöncesinden kalma bir canavarı durdurmaya çalışan Jonas Taylor'ın hikayesini anlatıyor. Uluslararası bir deniz altı gözlem programının parçası olan derin deniz sualtısı, soyunun çoktan tükenmiş olduğu düşünülen büyük bir yaratık tarafından saldırıya uğrar. Hasar gören denizaltı, mürettebatı içeride kapana kısılmış bir halde, Pasifik Okyanusu'nun en derin yerinde durmaktadır. Vizyoner Çin okyanus bilimcisi, kızı Suyin'in gönülsüzlüğüne rağmen, mürettebatı kurtarması için uzman derin deniz kurtarma dalgıcı Jonas Taylor'ı tutar. Taylor sualtının çevresinde süzülen bu canavarla daha önce de karşılaşmıştır; tarih öncesinden kalan ve iki buçuk milyar yıl önce soyunun tükendiği zannedilen, 23 metrelik bir Megalodon. Taylor aşağıda sıkışıp kalmış herkesi kurtarmak için kendi hayatını riske atmalı, korkularıyla yüzleşmeli ve dünyanın en tehlikeli yırtıcısının karşısına çıkmalıdır... Jason Statham başrollü üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda John Turteltaub oturuyor. Yıldız oyuncuya Bingbing Li, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Robert Taylor, Sophia Shuya Cai ve Masi Oka gibi isimler eşlik ediyor.

Sera

Doktor Oğuz bir süredir kabuslar görmektedir. Açıklayamadığı tuhaf olaylar yaşayan Oğuz, çalıştığı psikiyatri hastanesinde yatmakta olan Sera'nın da benzer sorunları yaşadığını fark eder. Sera'nın yaşadıklarının öğrenip kendi sorularının cevabını bulmak isteyen Oğuz'un sadece bir günü vardır. Ertesi sabah Sera'ya elektro şok uygulanacaktır. Sera'yı dinlemeye başlayan Oğuz, Sera anlattıkça kendini gizemli bir cinayet davasının içinde bulur. Adem Uğur'un yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kardosunda Deniz Sarıbaş, Atılgan Gümüş, Cem Özer, Fırat Çöloğlu ve Nehir Büyükakçay yer alıyor.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yönetmen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title