Haberler

    Ersun Yanal ve Aykut Demir Alacaklarını Peşin İstiyor

    Güncelleme:

    Trabzonspor eski teknik direktörü Ersun Yanal, 10 milyon TL'lik tazminatını peşin istedi, "Yapılandırma yapmayacağım. Bu parayı bana ödemek zorundasınız." dedi.

    Trabzonspor'da kesinleşmiş mahkeme cezalarını ödemek için son gün bugün.... Ancak Ağaoğlu ve ekibinin işi oldukça zor.

    Taksitletlendirme talebine olumsuz yanıt veren Özer Hurmacı'nın 5 milyon 351 bin TL'lik alacağını önceki gün tek seferde ödemek zorunda kalan yönetim, faizlerle birlikte 9 milyon TL'lik alacağı bulunan Aykut Demir ve 10 milyon TL'lik tazminatı olan Ersun Yanal'dan da olumsuz yanıt aldı. İki ismin de "Yapılandırma yapmayacağım. Son güne kadar bana bu parayı ödemek zorundasınız" dediği öğrenildi.

    YABANCILAR "FEDA" DEDİ

    Bu cevap karşısında büyük şok yaşayan Trabzonsporlu yetkililer, iki isme toplamda ödenecek 19 milyon TL için harekete geçti. Karadeniz ekibinin, bu rakamı bugün içerisinde iki ismin hesabına yatırması bekleniyor.

    Bordo-Mavili futbolseverler ise yabancı futbolcular fedakarlık yaparken, Türk isimlerin bu taksitlendirmeyi bile kabul etmemesine büyük tepki gösteriyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Trabzonspor Aykut Demir Ersun Yanal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (18)

    alaycı:

    eee göbek ata ata yemeye devam edicek öyleyse

    8
    3
    yanıtYanıtla
    hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

    manitalara para lazım. peşin verin.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    haddini bil:

    ödeyiiiinnn. . . helal ersun hoca süründür.

    8
    1
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    BEN HEP SÖYLEDİM İŞ BİLMEYENLER VE TARAFDAR BU KADAR SABIRSIZ VE CAHİL OLURSA DAHA ÇOK AHLAR VAHLAR EDERİZ. HERKESLER HER İŞİ EN İYİ BİLİYOR !!!!!!

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Adam haklı:

    Bunları kontratı yapmadan önce düşünecekti Trabzonspor. Imzalı Kontratda duygusallık olmaz. Ersun hoca haklı

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Gky:

    Aykut demir, faiz haram değil mi?

    4
    2
    yanıtYanıtla
    horoz:

    İkinizede yazıklar olsun sizi adam yerine koyup bu takıma aldılar para kazandırdılar sizin yaptığınıza bakın. O paralar size haramda zıkkım olsun harcamaya fırsatınız olmaz inşallah. Burnunuzdan fitil fitil gelir inşallah nankörler utanmazlar.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

    ahanda guleyim biraz

    3
    0
    yanıtYanıtla
    dr.titanic:

    yıllardır kupamızı istiyoruz diye diye kulüp battı.her gelen yönetici kupayı mazeret gösterip kulübü batırdı.aldıkmı şimdi kupayı yada ebemin donunu....

    3
    0
    yanıtYanıtla
    1:

    BİZİM KULÜPLERİN EN BÜYÜK HATASI PEŞİNDEN KOŞTURAN VARMIŞ GİBİ ONU ALALIM BUNU ALALIM BU TEKNİK DİREKTÖRÜ GETİRELİM BU SENE KESİN ŞAMPİYON OLALIM . ÖNCE BİR SAKİN OLMASINI ÖĞRENİN . GEREKİRSE 2-3 SENE FEDA EDİLEREK İLERLEYEN YILLARA YATIRIM YAPIN .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title