Haberler

Thk'den Kurban Derisi Açıklaması

Türk Hava Kurumu (THK) Hayrabolu Şube Başkanı Kazım Özgür, vatandaşların kurban derilerini THK'ye bağışlamalarını istedi.

Türk Hava Kurumu (THK) Hayrabolu Şube Başkanı Kazım Özgür, vatandaşların kurban derilerini THK'ye bağışlamalarını istedi.

Özgür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumun bu yıl da kurban derisi toplayacağını ve vatandaşların kurban derilerini THK'ye teslim etmesini istediklerini söyledi.

Hayrabolu'da 20 kişi ve 5 araçla deri toplayacaklarını ifade eden Özgür, şunları kaydetti:

"Halktan aldığını, halkımıza geri veren Türk Hava Kurumu, ilçe merkezi ve mahallerinde kurban derisi toplama faaliyetlerini her yıl olduğu gibi halkımızın desteğiyle devam ettirmektedir. Kurban Bayramı boyunca kesilecek olan kurbanlarınızın derilerini Türk Hava Kurumuna bağışlamanızı bekliyoruz. Halkımız da getirmek isterse şubemiz sabah saat 08.00-20.00 arası açık olacak. Şubeye de bırakabilirler, ya da 315 10 86 numaralı telefonu da arayabilirler. Ekiplerimizle birlikte deri toplama işini en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramı'nızı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Hayrabolu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title