Haberler

Beşiktaşlı Vida'ya Tek Resmi Teklif Championship Ekibi Birmingham'dan Geldi

Güncelleme:

Adı bir çok Premier Lig ekibiyle anılan Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Vida'ya sadece Championship'ten Birmingham'ın resmi teklif yaptı.

Beşiktaş'ta Domagoj Vida'nın İngiltere'ye transferi gerçekleşmedi. Premier Lig'de yaz transfer sezonu dün akşam saat 20.00'de biterken, Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvat stoper için tek resmi teklifin Birmingham'dan geldiği ifade edildi.

13,5 MİLYON EURO ÖNERDİLER

Milliyet'te yer alan habere göre; Premier Lig'e geri dönmeyi hedefleyen Championship ekibi Birmingham, Vida için Beşiktaş'a 12 milyon poundluk (yaklaşık 13,5 milyon euro) resmi teklif yaptı.

BEŞİKTAŞ REDDETTİ

Hırvat oyuncuyu 20 milyon euronun üzerinde bir rakama satmayı planlayan siyah-beyazlılar bu teklifi kabul etmedi. Kariyerine Beşiktaş'ta devam etmeyi planlayan Vida'nın da İngiltere 2. Ligi'ne gitmek istemediği kaydedildi.

Hırvat futbolcu için daha önce sözlü önerilerde bulunan Premier Lig'in dev kulüplerinin ise bu tekliflerini resmi olarak Beşiktaş'a iletmedikleri aktarıldı. Başkan Fikret Orman da geçtiğimiz günlerde Vida için resmi teklif almadıklarını açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Memati:

Hemen satın yoksa gelecek sene PTT 1 lige bile satamazsiniz. . .

12
3
yanıtYanıtla
dadaşım:

hani la arsenal chelsea

11
3
yanıtYanıtla
erz:

biz dadaşlar öyle palavralara inanmayız

yanıt1
yanıt2
SSK EMEKLİSİ:

vida çok sıkdılar , yalama oldu

8
4
yanıtYanıtla
zafer:

patladı gitti

6
3
yanıtYanıtla
ben dedim ki:

ey vermişler hemem verilsin kimse daha fazla vermez

3
3
yanıtYanıtla
açık çek yazıyorum sayın başkan:

Hırvat futbolcu Domagoj Vida opsiyon bedeli . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TL''yi Fikret ORMAN''a ödeyiniz. kaşe/İmza 10. 08. 2018

2
2
yanıtYanıtla
dr.titanic:

13.5 milyon avroyu beğenmemiş fikret başkan bedavaya aldığı adam bide.eeee şimdi bedava gider artık adam bedava işlere alışkın zaten.

2
1
yanıtYanıtla
zaza:

vida 30 milyon euro ( yersen )

2
1
yanıtYanıtla
Turan:

Satmayın da şurada boş yapan herkesin takımına vidalayın.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title