Haberler

Yurtta Ayağı Elektrik Süpürgesine Takılıp Merdivenden Düşen Öğrenci, 5 Gün Sonra Hastanede Öldü.

Yurtta ayağı elektrik süpürgesine takılıp merdivenden düşen öğrenci, 5 gün sonra hastanede öldü.

Yurtta ayağı elektrik süpürgesine takılıp merdivenden düşen öğrenci, 5 gün sonra hastanede öldü... Gencin düştüğü anlar kamerada

Gencin ölüme gittiği alar güvenlik kamerasına yansıdı

14 yaşındaki öğrenci toprağa verilirken olayla ilgili bir öğrenci gözaltına alındı

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde dengesini kaybederek kaldığı yurdun merdivenlerden yuvarlanarak ağır yaralanan öğrenci, kardırdığı hastanede 5 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Olay, geçen 4 Ağustos'ta Konaklı Mahallesi'ndeki bir öğrenci yurdunda meydana geldi. İddiaya göre, yurt öğrencisi 14 yaşındaki İsmail Kerem Topal, dengesini kaybederek merdivenlerden yuvarlandı. Başını sert zemine çarpan Topal, ağır yaralandı. Yurtta bulunanlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Topal'ı ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedavisi süren ve hayati tehlikesi bulunan Topal, 5 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Doğum gününde toprağa verildi

Dün sabah yaşamını yitiren Topal'ın cenazesi savcı ve jandarmanın incelemesinin otopsi yapılma üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi sonrası ailesine teslim edilen ve bugün doğum günü olan Topal'ın cenazesi Bektaş Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yurdun güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Düşmeden önce Topal ile tartıştığı iddia edilen arkadaşı adliyeye sevk edildi

Topal'ın düşmeden önce tartıştığı öne sürülen aynı yaştaki öğrenci M.E.U. ifadesi için karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan yurt yöneticilerince aileye verilen ve sadece düşme anının yer aldığı güvenlik kamerası görüntülerinde, Topal'ın arkadaşları arasında yürürken ayağının merdivenin hemen başında bulunan elektrik süpürgesinin kordonuna takıldığı ve sendeleyerek merdivenlerden düştüğü görülüyor. Düşerken merdivenin başında duran bir arkadaşına da çarpan Topal'ın düşmesinin ardından arkadaşları kısa süreli şok yaşıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Güvenlik Kamerası Antalya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (4)

Emre:

Tek tip giydirilmiş çocuklar, yaşları da küçük, üniversite yurdu olmadığıda malum. . . Cemaat Yurdu olduğu belli. . . Çocuklarını buralara emanet edenlere şaşıyorum. Umarım inandıkları yere gitmiştir.

3
359
yanıtYanıtla
Ayşen Çorumlu:

Yurt dedikleri gerçekten yatılı kuran kursu sanırım. Çocuklarınıza sahip çıkın onları koruyun. Bu tür cahillerede emanet etmeyin. Kuran kursunda yanan çocuklardan sonra böyle yerlere hiç güvenim kalmadı.

0
8
yanıtYanıtla
polat (vartolu):

ALLAH RAHMET EYLESİN

4
2
yanıtYanıtla
Konaklılı:

Elektrikli süpürgeyi kim oraya bıraktıysa asli kusurlu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title