Haberler

Fikret Yılmaz: "Lisanslarımızın Çıkmaması Sonucu A2 Takımı ile Maça Çıktık"

Spor Toto 1. Lig’in açılış maçında sahasında Adana Demirspor’u konuk eden ve vergi borcu nedeniyle as kadrosuna lisans çıkaramadığından A2 takımı ile sahaya çıkan Kardemir Karabükspor, 1-0 mağlup oldu.

Spor Toto 1. Lig'in açılış maçında sahasında Adana Demirspor'u konuk eden ve vergi borcu nedeniyle as kadrosuna lisans çıkaramadığından A2 takımı ile sahaya çıkan Kardemir Karabükspor, 1-0 mağlup oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, bugün tek amaçlarının Kardemir Karabükspor'u en iyi şekilde temsil etmek ve sahadan en az bir puanla ayrılmak olduğunu söyledi.

Oyuncularının tecrübesizliğinden dolayı mağlup olduklarını ancak sahada inanılmaz bir mücadele verdiğini kaydeden Yılmaz, "Maç öncesinde lisanslarımız çıkmadı. A2 takımıyla çıktık. Yedek oyuncumuz bile A2 takımındandı, 17-18 yaşında çocuklardı. Ama hepsi aslan gibi mücadele etti. Oyuncularımın gözlerinden öpüyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Lisanların haftaya oynayacakları Hatayspor maçına yetişip yetişmeyeceğini kendisinin de bilemeyeceğini, yönetimin bileceğini aktaran Yılmaz, "Yetişmesi için önümüzdeki hafta içerisinde elimizden geleni yapacağız. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Hatayspor maçında sahaya tam kadro çıkmak için sanırım 'Karabük efradı da gerekeni yapacaktır' diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title