Haberler

    İsmail Kartal: "Şampiyon Takıma Karşı Ezilmedik"

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal ise şanssız bir şekilde kaybettiklerini söyledi.

    Mke Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal ise şanssız bir şekilde kaybettiklerini söyledi.
    Maça istedikleri gibi başladıklarının altını çizen Kartal, "Çalıştığımız gibi çok güzel bir gol bulduk. Daha sonra kornerden ve kendi kalemize attığımız golle devreyi geride kapattık. İkinci yarıda oyun disiplininden kopmadan yaptığımız değişikliklerle rakibin üzerine biraz daha gidip bir puan ya da 2'nciyi atıp 3 puan almak için oyunu bırakmadık. Cesur oynadık. Şampiyon takıma karşı oyuncularım elinden geleni yaptı. Oyundan koptuğumuz anlarda son golü yedik. Galatasaray'ın bize karşı net bir pozisyonu yoktu. Fizik olarak kafa kafaya geçen bir mücadele oldu. Bu seviyenin kıymetini bilmek lazım. Çok acılar çekerek şampiyon olduk. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bugünkü mağlubiyetimiz, bize referans olacak. Çok güzel bir maç oldu. Maçın analizini yapacağız ve eksiklerimizi göreceğiz. Kafamda çok soru işaretleri yok. Eksiklerimiz belli. Şanssız şekilde maçı kaybettik. Şampiyon takıma karşı ezilmedik" dedi.
    "KİMSE BİZE STADINI VERMEDİ"
    Kimsenin kendilerine stat vermediğinden yakınan İsmail Kartal, yeni sezon hazırlıklarında bunların sıkıntılarını yaşadıklarını belirterek, "Taraftarımız büyük özlemle bizi destekledi. Transfer ettiğimiz oyuncularımızın performanslarından memnunum. Bu mağlubiyetin bahanesi yok. Stadımız yok diye kimse bizle hazırlık maçı oynamadı. Kimse bize stadını vermedi. Her şey son dakika oldu" diyerek sözlerini noktaladı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    MKE Ankaragücü İsmail Kartal Kartal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title