Haberler

    Çifte İmza Yolda

    Transferde yeniden atağa kalkan Trabzonspor, Nijeryalı golcü Anthony Nwakaeme ile boşta olan İranlı stoper Morteza’yı renklerine bağlıyor.

    Süper Lig'de zirve yarışının içinde yer almak isteyen Trabzonspor yeni bir transfer atağı başlattı. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü kadrosunda tutarken Vahid Amiri, Zargo Toure ve Majid Hosseini'yi renklerine bağlayan bordo-mavililer, Nijeryalı golcü Anthony Nwakaeme ile İranlı stoper Morteza Pouraliganji'yi de kadrosuna katmak için önemli adımlar attı.
    Karadeniz ekibi, İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Nwakame ile maddi konularda görüşmelerini sürdürüyor. 29 yaşındaki Nijeryalı forvetin İstanbul'a getirildiği ve transferinde büyük bir engel bulunmadığı aktarıldı.
    Katar ekibi Al Sadd'la yollarını ayıran İranlı savunma oyuncusu Morteza'nın da İstanbul'a getirildiği belirtildi. İran Milli Takımı forması da giyen 26 yaşındaki başarılı futbolcu ile kısa süre içinde resmi sözleşme yapılacağı ifade edildi. Bu arada Trabzonspor Yönetimi yeni transferlere lisans çıkarılması konusunda yaşanan sorunu da çözdü. Bordo-mavililerin, eski teknik adam ve oyunculara geçmişten kalan borçlarını ödediği öğrenildi. Buna göre bu sezon kadroya katılan oyuncular, Başakşehir maçında forma giyebilecek.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Abdülkadir Ömür Yusuf Yazıcı Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title